Yolanda Díaz reageert opnieuw op Ayuso over de sluitingstijd van restaurants en de netwerken staan ​​in brand

Nieuws

De minister van Arbeid en leider van Sumar, Yolanda Diazis viraal gegaan op sociale netwerken vanwege zijn laatste uitspraken over de gastvrijheid in Spanje tijdens een bijeenkomst van de parlementaire fractie van Sumar in het Congres. Waar het niet normaal wordt gevonden dat het overgrote deel van de restaurants tot één uur in de ochtend open is.

“Het is niet redelijk dat Spanje een land is waar we om acht uur ‘s middags vergaderingen houden, het is niet redelijk voor een land waar zijn restaurants om één uur ‘s ochtends open zijn.” De vice-president verzekert.

De leider van Sumar houdt vol dat een van haar stervoorstellen is de werkdag terugbrengen tot 37,5 uur per week. “Het is krankzinnig om te proberen de openingstijden te verlengen totdat we niet meer weten hoe laat. “Ik denk dat dit een van de belangrijkste doelen is die we nu hebben.”

Deze woorden hebben veroorzaakt commotie in de PP van Madridmeer specifiek in de president van haar gemeenschap, Isabel Díaz Ayuso, die het concept van verbond “vrijheid door naar de bar te kunnen gaan” waarmee hij in veel van zijn uitspraken bevestigt dat Madrid een andere manier van leven biedt dan andere plaatsen in Spanje.

Waarop hij reageerde via zijn Twitter-account. “Het is gewoon dat we anders zijn. Spanje heeft het beste nachtleven ter wereld, met straten vol leven en vrijheid. En dat levert ook werkgelegenheid op. Ze willen dat we puriteinen, materialisten, socialisten zijn, zonder ziel, zonder elektriciteit en zonder restaurants omdat ze daar zin in hebben. Verveeld en thuis.”

Yolanda Díaz reageert opnieuw over het nachtschema

Waarop Yolanda Díaz de zaak wilde regelen en reageren op de voorzitter door hetzelfde sociale netwerk met betrekking tot zijn recente uitspraken over het beheer van dienstregelingen en gastvrijheidsvoorwaarden.

Dinsdag was de minister van Arbeid aanwezig De tijd van 1 waar hij ook zijn mening heeft gegeven over de uitspraken van Ayuso van de afgelopen uren, waarin hij verzekerde: “Kijk, als we voorstander zijn van vrije tijd, dan willen we de werkdag verkorten.”

“Wij zijn voorstander van het goede leven, dat mensen van het leven willen genieten, van maatregelen die te maken hebben met het verbeteren van de levenskwaliteit”, merkte hij op, “met respect voor de arbeidsrechten.”

De vice-president heeft nogmaals benadrukt dat zij willen dat de werknemers van ons land van het leven kunnen genieten zonder dat hun werkdag vele uren in beslag neemt. “Laten we stoppen met het frivoliseren van deze zaken, die zeer ernstig zijn.”