Wie zijn wij?

Welkom bij Interim Fase, uw gids in de professionele wereld. Geboren uit de gezamenlijke visie van onze oprichters, Bram en Saskia, streeft Interim Fase ernaar meer te zijn dan alleen een informatiebron: we willen het lanceerplatform zijn dat u naar succes in uw professionele carrière katapulteert.

Ons Team

Ons team is geworteld in diversiteit en expertise. Bram, met zijn achtergrond in persoonlijke ontwikkeling, brengt een strategische visie om door het labyrint van het beroepsleven te navigeren. Saskia, expert op het gebied van human resources, biedt praktisch advies voor carrièreontwikkeling en welzijn op het werk. Naast hen is Jeroen, onze digitale wereldspecialist, de stem achter onze innovatieve podcast, en Lieke, verantwoordelijk voor de blog, deelt gepassioneerd de trends in de arbeidsmarkt en onmisbare tips voor elke fase van uw professionele leven.

Onze Waarden

Bij Interim Fase geloven we in de kracht van actie. Onze filosofie is gebaseerd op drie fundamentele pijlers: toegankelijkheid, betrokkenheid en groei. We zijn toegewijd om professionele informatie gemakkelijk toegankelijk te maken voor iedereen, om betrokkenheid te stimuleren met inspirerende inhoud, en om de persoonlijke en professionele groei van onze lezers aan te moedigen.

Wat we doen

Interim Fase is boven alles een ruimte voor delen en leren. Onze blog en podcast zijn ontworpen om u de tools te bieden die nodig zijn om aan de voorhoede van arbeidsmarkttrends te blijven. Of u nu op zoek bent naar uw eerste professionele ervaring, klaar bent om een nieuwe stap in uw carrière te zetten, of gewoon op zoek bent naar manieren om uw professionele leven te verrijken, u vindt bij Interim Fase deskundig advies en beproefde strategieën.

Word lid van de Interim Fase Gemeenschap

Wij zijn hier om u te begeleiden, te motiveren en te inspireren bij elke stap van uw professionele reis. Ontdek hoe Interim Fase uw kijk op werk kan transformeren en u kan helpen nieuwe paden te verkennen voor uw carrière. Bezoek onze blog, duik in onze podcast en sluit u aan bij onze groeiende gemeenschap. Met Interim Fase, maakt u de stap naar een vervulde en veelbelovende carrière.