Een metselaar laat zien hoeveel geld hij in Australië verdient met slechts 8 uur werken: “Niet slecht voor een dag”

Nieuws

Een metselaar in Australië Hij heeft via sociale netwerken gedeeld hoeveel hij verdient als hij in Australië slechts acht uur per dag werkt. De video onthult niet alleen de arbeidsomstandigheden in dit land op het zuidelijk halfrond, maar maakt ook een keerpunt in het salarisverschil tussen landen voor dezelfde baan.

In de video die door de gebruiker @picomori op het sociale netwerk TikTok is gepubliceerd, begint hij met te zeggen: “Goedemorgen vrienden, het is 5 uur in de ochtend en vandaag ga ik jullie laten zien hoe een dag werken als metselaar in Australië eruit ziet .”

Nadat hij heeft laten zien welke weg hij moet nemen om op de werkplek te komen, vertelt hij Hoe ziet jouw werkdag eruit?: “Het eerste wat we deden was een magazijn schoonmaken, al het stof en puin verwijderen en verder gaan zonder verder oponthoud”, vertelt de medewerker. De verscheidenheid aan taken omvatte alles, van het opruimen van afval tot het ontwerpen van een pad versierd met vlaggen, taken die hij omschrijft als “het leek wel een baantje op de basisschool.”

Aan het eind van de dag laat de arbeider zien dat hij, om betaald te krijgen, de werkbon moet laten ondertekenen door de uitvoerder van het werk. Wat aan het einde van de video het meest opvalt in zijn verhaal is de oprechtheid waarmee hij praat over wat hij betaald krijgt: “Ze betalen mij 35 dollar per uur, dus dat is in totaal 280 dollar, alleen voor een dagje werken in Australië(zo'n 180 eros om te wisselen voor euro's).

@pico_mori Een dag werken als metselaar in Australië🇦🇺🦘✈️ #australia #workandtravel #undiaconmigo #albañil #argentinosporelmundo #sydney ♬ origineel geluid – pico_mori

In zijn verhaal beschrijft de arbeider niet alleen de bijzonderheden van zijn werk, maar deelt hij ook de momenten van pauze, zoals de lunch, waarbij hij een gerecht in de magnetron zet dat hem ongeveer drie euro kostte.

Hoeveel geld verdien je met werken in de bouw?

Hij Het gemiddelde salaris van een metselaar in Spanje bedraagt ​​19.500 euro per jaar of 10 euro per uur werk.. Deze salarissen kunnen variëren, afhankelijk van de functie kunnen ze variëren van 17.000 euro per jaar tot 24.000 euro. Hoewel het ook waar is dat veel werknemers in verschillende fora beweren dat hun salaris als stagiair het minimum interprofessioneel salaris is, dat is vastgesteld op 1.134 euro of 1.323 euro in het geval van pro rata extra betalingen.

In het geval dat een metselaar het minimumloon zou verdienen, zouden we zeggen dat er sprake zou zijn van een salarisverschil van 253%aangezien het in Spanje 8,28 euro per uur is en deze persoon 35 dollar rekent (20,95 euro tegen de wisselkoers).