Werkt op luchthavens met een vast contract, zonder studie en een salaris van 2.200 euro per maand

Nieuws

De Spaanse luchthavens ze hebben werknemers nodig voor de zomer hoogseizoen. Daarom lanceren ze 469 vacatures, waarvan sommige met meer dan 100 vacatures. De meeste zijn mee Contract voor onbepaalde tijd (178) of vast discontinu (92). De voltijdstudenten (281) vallen op in vergelijking met de gedeeltelijke en de opleidingen waarvoor geen hoger onderwijs vereist is (alleen verplicht secundair onderwijs, ESO of baccalaureaat) of eerdere ervaring.

De functies die met spoed moeten worden ingevuld, zijn zeer gevarieerd en variëren van platformagent, valet, reispromotor, onderhoudspersoneel (schoonmaak) of arbeiders voor autoverhuurbedrijven… tot ingenieurs of bouwmanagers en elektrische installaties. In deze gevallen kunnen zij een specifieke opleiding aanvragen.

Eén van de meest aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, salaris, bereikt 2.200 euro voor een parkeer- en autowasbediende. Al zie je salarissen van 1.500 euro zoals die verschijnen in de functie van keukenassistent in Malaga. Het is niet de enige manier om een ​​baan te krijgen op luchthavens, een paar dagen geleden kondigde Iberia aan dat er nieuwe vacatures zouden worden vervuld, waarvoor ze niet om ervaring vroegen.

Vacatures op luchthavens om u aan te melden voor ESO

Er zijn 141 vacatures voor kandidaten die geslaagd zijn voor hun ESO. De posities zijn verdeeld over luchthavens in heel Spanje, maar het zijn de meest toeristische die vragen om het grootste aantal mensen op te nemen. Dit zijn degenen Balearen, Madrid, Barcelona of Alicante.

  • 25 platformagentassistenten voor de luchthaven El Prat (Barcelona), zonder ervaring, met een geldig rijbewijs type B, flexibiliteit in ploegendienst en woonachtig in de provincie van de vacature.
  • Keukenassistent op de luchthaven van Malaga, met minimaal 2 jaar ervaring, deeltijdcontract, onverschillige uren, salaris van 17.000 euro wordt gewaardeerd. Het is een fundamentele vereiste om kookkennis, ervaring met FIFO en vaardigheid met een mes te hebben. Van maandag t/m zondag in wisselende diensten.
  • 2 promotors voor de luchthaven van Alicante, het is noodzakelijk om Engels op een gevorderd niveau te kennen en ervaring te hebben in verkoop en klantenservice. Bij voorkeur voor senior profielen.
  • 200 agenten voor ondersteunende diensten op de luchthaven van Barcelona, ​​voor laad- en lostaken. Zonder ervaring of hoger onderwijs, rijbewijs klasse B, tijdsbeschikbaarheid.
  • 2 winkelverkopers die 32 uur per week werken in El Prat. Gemiddeld niveau Engels en het kennen van andere talen worden gewaardeerd. Salaris van 14.000 euro per jaar.
  • 10 commerciële adviseurs voor het wisselkantoor in El Prat gaan werken in de Global Exchange Group, vast fulltime contract met een salaris van 24.000 euro.
  • 25 chauffeurs voor El Prat, de vacature is eigendom van een cateringbedrijf en wordt beheerd door Triangle Solutions HR, een geldige C- en CAP-kaart is vereist. Salaris van 23.000 euro.
  • Parkeerreceptionist in Elche. Gevorderd niveau van Engels vereist, vast contract. Beheersing van Excel en Google Spreadsheets is vereist. Salaris van 2.000 euro per maand.

Hoe solliciteer je naar een baan op Spaanse luchthavens?

Alle vacatures zijn actief op het Infojobs-portaal. Om toegang te krijgen, moet u het woord 'luchthaven' in de zoekmachine invoeren. De 468 actieve aanbiedingen worden geopend. Maar wees voorzichtig, want in een van hen kan er meer dan één baan zijn. Een voorbeeld hiervan zijn de 200 agenten voor hulpdiensten of de 25 chauffeurs van El Prat.

Zodra u degene heeft gevonden waarin u geïnteresseerd bent, klikt u erop en controleert u of aan de arbeidsvoorwaarden is voldaan. Dan dient u op de knop 'Meld u aan voor deze aanbieding' te klikken.

Het systeem vraagt ​​om 'Toegang als kandidaat'. Indien deze niet beschikbaar is, zal deze aangemaakt moeten worden door registratie in een nieuw account.