Italië heeft de Spanjaarden dringend nodig en zij bieden salarissen van 50.000 euro

Nieuws

De Eures-netwerkdie de goedkeuring heeft van de Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) lans 42 vacatures in Italië met een contract van onbepaalde duur, voltijds en waarvoor het niet nodig is om eerdere ervaring aan te tonen. Het flexibele schema valt op door belangrijke voordelen van het bedrijf, zoals hulp bij het vinden van accommodatie of de mogelijkheid daartoe online werk.

Het is niet verplicht om Italiaans te kennen, maar het bedrijf zal opleidingen faciliteren totdat een niveau wordt bereikt waarop men zich kan verdedigen in de specifieke functies van de baan. Vaak zijn bedrijven op zoek naar personeel voor senior managementposities, en dit zijn degenen die het best betaald worden. Hij salaris bereikt 50.000 euro (ongeveer 4.160 euro per maand), hoewel ze in sommige banen per uur betalen, tussen de 18 en 27 euro.

Voor degenen die besluiten om in het buitenland te gaan werken, omdat ze in Spanje geen werk kunnen vinden, is reizen naar Italië een geweldige kans om professioneel te blijven groeien. Bovendien zijn bedrijven zich hiervan bewust en bieden zij mogelijkheden om zich te vestigen dankzij vaste contracten.

Vacatures in Italië met een vast contract

De nieuwe vacaturebank voor Spanjaarden dat bedrijven in Italië open zijn, hebben ze veel faciliteiten om zich te registreren. Eén daarvan is de directe toegang vanaf het Eures-netwerk. Daar moet u het land selecteren en 'Italië' invoeren.

  • Professional die verantwoordelijk is voor het zoeken naar bedrijven, gesplitste werkdagen, directe aanwerving door het bedrijf. Basissalaris van 45.000 euro, maar stijgt afhankelijk van ervaring. Er worden commissies betaald.
  • Voltijdse verpleegkundigen. Voor algemene zorg, in Italië voor het bedrijf Connect Normandie. Je moet een diploma verpleegkunde hebben. Salaris van 27 euro per uur.
  • Installateur van elektrische hoogspanningsleidingen. Een voltijds dienstverband voor onbepaalde tijd. Salaris zoals overeengekomen tijdens het sollicitatiegesprek.
  • Verantwoordelijk voor de gegevensverzameling of -analyse in Lyon in Turijn. Tijdelijk contract, fulltime.
  • Commercieel technicus met Engels, fulltime, voor een verkoopafdeling bij een ingenieursbureau. Salaris vanaf 50.000 euro bruto per jaar, met bonussen op basis van doelstellingen en een auto van de zaak. In Pavia.
  • Expert in energie-efficiëntie en andere bouwactiviteiten, fulltime. Beschikbaarheid van een vast dienstverband dankzij een contract van onbepaalde duur. Hoger onderwijs is niet nodig.

Vereisten om in Italië te werken

beginnen om werk in een van de steden van Italië Het is eenvoudig, omdat het niet nodig is speciale procedures uit te voeren. Elke Europese burger zal, simpelweg omdat hij er één is, dit land vrijelijk kunnen binnenkomen en voor een periode van drie maanden werk kunnen zoeken.

Het eerste dat u moet doen, is naar de provinciale werkgelegenheidscentra gaan, zowel publieke als private (bedrijven die gespecialiseerd zijn in Human Resources) of de ETT (uitzendbedrijven).

In Italië zijn er twee soorten beroepen: gereguleerde en niet-gereguleerde. De eerste zijn de rechten die bij wet zijn geregeld, terwijl de tweede toegang toestaan ​​zonder dat een titel hoeft te worden getoond. Dit alles verschijnt op de website van het Ministerie van Werkgelegenheid en Sociale Economie.

Hoe solliciteert u naar een baanaanbieding in Italië?

Voor het aanvragen van een banen in Italië van de banen die worden aangeboden door het Eures-netwerk U moet deze ruimte betreden en de zoekbalk (boven- of zijkant) gebruiken om de vacature te vinden die u interesseert. Eenmaal daar moet u de taal 'Spaans (ES)' selecteren, zodat een deel van de arbeidsvoorwaarden vertaald verschijnt.

Wanneer u vervolgens elk van deze opent, verschijnt aan het einde het e-mailadres of een link die naar de pagina leidt van het bedrijf dat de baan aanbiedt.