Voor deze functies zoekt Mercadona personeel met een salaris tot 6.500 euro

Nieuws

Mercadona, de supermarktketen van Juan Roig gevestigd in Valencia, maakt bekend 57 vacatures met Contract voor onbepaalde tijd en behoorlijk interessante arbeidsomstandigheden. Onder hen een salaris dat oploopt tot 78.288 euro met salarisontwikkeling (6.524 euro per maand) voor bijvoorbeeld de functie van arts gespecialiseerd in arbeid. Een paar dagen geleden werd de cao goedgekeurd met een loonsverhoging van 6%, waardoor het salaris van Mercadona-werknemers in 2024 verandert.

Deze banen, met een vast contract, zijn bedoeld om vacatures voor gekwalificeerd personeel in te vullen. Daarom vragen ze Universitair diploma of gelijkwaardige studies zoals een hogere beroepsopleiding en hoewel het niet verplicht is, wordt het wel positief gewaardeerd werkervaring in een soortgelijke baan. Afgezien van bovengenoemd salaris kunnen professionals die in het Mercadona-kantoor werken in andere gevallen een salaris ontvangen van 51.575 euro (4.300 euro).

Deze functies zijn bedoeld voor artsen, administrateurs, computerwetenschappers of zelfs advocaten die gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht, de zogenaamde arbeidsjuristen. Van deze banen zijn er 57 permanent en ze worden allemaal uitgevoerd in supermarktkantoren.

Vacatures met een contract voor onbepaalde tijd bij Mercadona

Valenciaanse supermarkten zijn voortdurend op zoek naar personeel. Degenen met de hoogste salarissen zijn degenen die bedoeld zijn om het personeelsbestand op de kantoren uit te breiden.

  • Databasebeheerder in Albalat Dels Sorells (Valencia), voltijds werk, salaris vanaf 25.784 euro met een salarisprojectie tot 53.531 euro. Met een hogere FP in computerwetenschappen en geaccrediteerde werkervaring.
  • Dokter in Guipúzcoa, aanvangssalaris van 51.751 euro met doorgroei naar 72.288 euro. Voltijds is een bachelor- of universitair diploma geneeskunde vereist en een specialiteit in arbeid wordt gewaardeerd.
  • Monitoringtechnicus in Valencia. Verloning volgens voorgelegde ervaring, salaris vanaf 25.784 euro, met een projectie tot 39.141 euro. Monitoringervaring met Linux-systemen en fulltime beschikbaarheid van maandag tot en met vrijdag zijn vereist.
  • Arbeidsadvocaat in Madrid, voltijds, met een diploma of diploma in de rechten en een masterdiploma in de rechten. Het is vereist dat u aan lichaamsbeweging doet en beschikbaar bent om te reizen.
  • API Developer, in Valencia, met een salaris van 25.784 euro, en doorgroei naar 53.531 euro. Met ervaring in API-definitie-, ontwerp- en publicatieprojecten.
  • Fulltime STEMcommunicatietechnicus in Valencia. Variabele verloning op basis van ervaring. Met technische ervaring in Contact Center oplossingen.

Hoe solliciteer je naar een baan bij Mercadona met hoge salarissen?

Om een ​​baan bij Mercadona te krijgen, moet je naar hun website gaan en als je daar bent, zoeken naar ‘Vacatures’. U kunt de filters gebruiken, waarbij u het contracttype op ‘Onbepaalde tijd’ en het aanbiedingstype op ‘Kantoor’ instelt. Klik op ‘Zoeken’. Er wordt een lijst geopend met de 61 beschikbare vacatures.

Door de naam van elk van hen te markeren, verschijnen de arbeidsomstandigheden. Onder hen het salaris, het soort werkdag of de locatie waar de baan zich bevindt, de meerderheid in Valencia. Rechtsboven ziet u een vakje met de tekst ‘Meld u nu aan’.

Door op die knop te klikken, is er de mogelijkheid om binnen te komen met een nieuw account (e-mailadres en wachtwoord) of een bestaand account te openen, met de knop ‘Maak nu uw profiel aan’.