Vaste vacatures vandaag 23 januari, ervaring is niet nodig en ze betalen maximaal 4.000 euro

Nieuws

Hij Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) via zijn werkgelegenheidsplatform ‘Empléate’ En Infojobs vandaag, 23 januari 2024, gepubliceerd nieuwe vacatures die onmiddellijk vervuld moeten worden. De meeste garanderen stabiliteit dankzij een contract voor onbepaalde tijd.Het is een andere optie, want als je ambtenaar wilt worden en in de administratie wilt werken, zijn er ook open selectieve processen.

Deze vacatures omvatten posities van Vastgoed adviseur bij toonaangevende bedrijven als Tecnocasa, waar ze ook niet om ervaring vragen. Er zijn ook mogelijkheden om banen te krijgen in de boekhouding, de bouw, de schoonmaak, gezondheidsklinieken (met banen als receptioniste of verpleegkundige), maar ook als administrateur en Pilates-instructeur, een discipline die steeds meer volgers kent.

Het salaris wordt vastgesteld door het bedrijf en wordt bepaald door wat is aangegeven in de CAO van de beroepssectoren, indien die er is. Maar bij verkopers die incentives krijgen, zie je salarissen van 4.000 euro per maand.

Vacatures vandaag 23 januari

Zowel het SEPE via Empléate als het Infojobs-arbeidsplatform kondigen nieuwe mogelijkheden aan om een ​​contract te ondertekenen in deze derde week van 2024. Sommige ervan verschijnen hieronder, maar er zijn er nog meer die kunnen worden geraadpleegd door deze gespecialiseerde portalen te bezoeken.

De SEPE publiceert deze vacatures met een contract voor onbepaalde tijd

 • Verpleegassistent om te werken in een esthetische kliniek in Zaragoza, vereisten: beschikken over programma’s voor arbeidsbemiddeling met een diploma secundair onderwijs (minimaal 300 uur) en ervaring van meer dan 6 maanden. Salaris van 23.000 euro.
 • 2 Airconditioners in Las Palmas de Gran Canaria, met waardevolle ervaring van meer dan 2 jaar en een ORP-cursus, tevens is het noodzakelijk om op hoogte te hebben gewerkt. Salaris van 19.730 euro.
 • Elektricien in León, zonder ervaring en rijbewijs type B.
 • Boekhoudkundig technicus in A Coruña, met een universitair diploma, werkervaring in het SAP-systeem wordt gewaardeerd, salaris van 22.234 euro.
 • Fysiotherapeut met een specialiteit in Pilates, voor het Premium medische en revalidatiecentrum in Madrid. Een kwalificatie in fysiotherapie en CAFYD met een specialiteit in Pilates is vereist. Meer dan 5 jaar ervaring.
 • Systeem- en netwerktechnicus met een certificaat van 33% arbeidsongeschiktheid, waardevolle ervaring van meer dan 2 jaar. Salaris van 20.000 euro.

Vaste vacatures zonder ervaring bij Infojobs

 • Commercieel vertegenwoordiger alarm in Sevilla, basissalaris van 1.400 euro per maand, dat kan oplopen tot 4.000 euro met betaling van incentives.
 • R&D&i managementingenieur, in Valladolid. Full time.
 • Vastgoedadviseur zonder ervaring bij Tecnocasa de Fuencarral (Madrid). Om op kantoor te werken, met gratis training aangeboden door het bedrijf en de mogelijkheid tot promotie.
 • Verkoper met of zonder ervaring voor Solopticas Garberá in San Sebastián, parttime, onverschillige ochtend-/middagploeg.
 • Sociaal pedagoog om in het weekend in Barcelona te werken, zonder ervaring. Gevorderd niveau Catalaans is vereist. Salaris van 12.000 euro.
 • Gynaecoloog om in Denemarken te werken, het heeft de voorkeur dat je 3 jaar ervaring hebt als specialist, bekwaam bent in het Engels (niveau B2) en 5 maanden beschikbaar bent om deel te nemen aan een online cursus Deens. Salaris van 110.000 euro. Ochtendschema (intensieve dag).