Ikea heeft personeel nodig: salaris van 1.300 euro met extra loon en geen ervaring

Nieuws

Ikeade Zweeds multinationaal decoratiebedrijf Tegen betaalbare prijzen zoekt u personeel waarmee u uw personeel kunt versterken. Momenteel staat er op uw vacatureportaal 21 actieve vacatures, met dringende oprichting, voor zijn winkels in heel Spanje. Er is behoefte aan verkopers, magazijnmedewerkers, managers of heftruckchauffeurs. Ook gezocht zakelijke adviseurs voor elektrische afdelingen of de beroemde restaurants.

Ikea-werknemers worden betaald volgens wat is vastgelegd in de CAO van Warenhuizen, gepubliceerd door de Staatscourant (BOE). Hier wordt het salaris van de medewerkers van de Zweedse winkel onthuld, wat aangeeft dat het voor de griffiers 15.705,65 euro per jaar is, 1.121 euro in 14 betalingen (met extra). Met de salarisverhoging zal het voor technici mogelijk zijn om 1.372 euro per maand te bereiken.

Een van de interessantste arbeidsvoorwaarden die in de vacatures van Ikea voorkomen, is het kunnen promoten in de winkel. Dit gebeurt op basis van de gevolgde opleiding en de opgedane ervaring.

Vacatures bij Ikea om je in januari aan te melden

De vacatures in januari die actief zijn in de rubriek ‘Zoeken naar Werk’ van hun website hebben een open sollicitatieperiode. Daarin zijn er verschillende vacatures die dringend ingevuld moeten worden.

  • Logistiek medewerker instroom in A Coruña, fulltime 40 uur, voor nachtdienst. Ervaring met het werken in magazijnen en het gebruik van computerhulpmiddelen wordt gewaardeerd.
  • Voorbereiding van bestellingen bij Ikea Sabadell, parttime. Voordelen voor de werknemer van een korting van 15% op zijn aankopen.
  • Kassierlijnmanager (ploeg van 20 uur) in Zaragoza, voor klantenservice. Ik werk in de avonduren. Kennis van computerhulpmiddelen zoals Office 365 is vereist.
  • Logistieke medewerker met heftruck, goederenvervanging in Valencia, parttime voor 25 uur. Contract voor onbepaalde tijd.
  • Commercieel decoratieadviseur in Toledo (winkelcentrum Luz del Tajo), 16-urige dag in de middag. Beschikbaarheid om in het weekend te werken.
  • Bediende voor de restaurantketen in Badalona, ​​parttime 30 uur, interim.
  • Kassier in Hospitalet, 16 uur per dag in de middag.
  • Verkoper in Salamanca. 16-urige dag in de middag, in het winkelcentrum El Tormes.
  • Verkoper voor de keukenafdeling in Glorias (Barcelona), fulltime met wisselende diensten.

Hoe solliciteer je naar een baan bij Ikea?

Voor Ga werken bij Ikea Het eerste dat u moet doen, is het cv naar de aanbieding sturen die het dichtst bij de ambities van de kandidaat ligt. Het eerste wat u moet doen, is de Ikea-website openen, en daarbinnen, in het gedeelte ‘Werken met ons’. U drukt op ‘Zoeken naar aanbiedingen’ en er wordt een lijst geopend met de beschikbare vacatures.

U moet op de functie solliciteren door op ‘Nu solliciteren’ te klikken. Zodra dit allemaal is afgerond, moet u wachten op het telefoontje van het Human Resources-team voor het sollicitatiegesprek.