Vast dienstverband bij BBVA: ze vragen geen ervaring en bieden een contract voor onbepaalde tijd

Nieuws

Veel professionals denken misschien dat het noodzakelijk is om uitgebreide werkervaring te hebben om bij een groot bedrijf te komen. Maar dit is niet altijd het geval, althans niet in alle posities. Het kan worden geverifieerd in de nieuwste vacatures gepubliceerd door BBVA voor commerciële managerswaarbij ervaring niet vereist is (hoewel het wel waardevol is).

Maar het is niet het enige interessante dat werklozen of werkzoekenden kan aantrekken, omdat de financiële instelling dat aanbiedt voltijds contract van onbepaalde duur. Op deze manier zou een vaste baan worden verkregen in een van de meest concurrerende bedrijven van het land. Bovendien met ontwikkelingsmogelijkheden, aangezien het bedrijf een opleidingsplan en toegang tot interne mobiliteitsprogramma’s aanbiedt om te promoten.

Wat het salaris betreft, zou dit bestaan ​​uit een vast deel plus een variabele beloning, alhoewel er geen barema’s zijn aangegeven. Als u geïnteresseerd bent, is er een vereiste waaraan alle kandidaten moeten voldoen, namelijk dat ze een diploma hebben in universitaire studies of een hogere beroepsopleiding gerelateerd aan bankactiviteiten: ADE, Economie, Accounting, Financiën of Recht, of op zijn minst een postdoctorale opleiding hebben afgerond. in dit onderwerp. Op dezelfde manier zal geografische mobiliteit, althans in het gebied, waardevol zijn.

BBVA vacatures voor commerciële managers

Dit zijn de steden waarvoor BBVA deze maand februari heeft gepubliceerd werkgelegenheid voor commerciële managers met de voorgaande voorwaarden:

  • Commercieel manager voor Alicante, Valencia, Castellón, Murcia en de Balearen.
  • Commercieel manager voor Baskenland, Cantabrië, La Rioja, Aragón en Navarra.
  • Commercieel manager voor Andalusië en Extremadura.
  • Commercieel manager voor Madrid en Castilla La Mancha.
  • Commercieel manager voor Castilla y León, Asturië en Galicië.

Ben je student of net klaar met je studie, dan is het vermeldenswaard dat de bank dat ook heeft twee beurzen van zes maanden (verlengbaar) voor training: de eerste op technologisch en innovatief gebied, die in Madrid zou worden ontwikkeld en de tweede op financieel gebied, in Terrassa, met dezelfde voorwaarden. In beide gevallen zou financiële steun worden verkregen.

Zo schrijf je je in voor BBVA-vacatures

De eerdere vacatures van BBVA worden gepubliceerd op Infojobs, dus u moet dit portaal bezoeken stuur CV, via deze link. Wanneer u dit doet, verschijnen alle vermelde vacatures, evenals de beurzen, en moeten we klikken op degene die ons interesseert en vervolgens op “meld u aan voor deze aanbieding”. U hoeft zich alleen maar op het platform te registreren en de gevraagde informatie in te vullen om het registratieproces te voltooien.