Vandaag, 20 februari, worden vacatures aangeboden om te telewerken met salarissen tot 30.000 euro

Nieuws

Hij Openbare dienst voor staatswerkgelegenheid (SEPE) publiceert dagelijks nieuwe vacatures op haar website ‘Empléate’ en op het gespecialiseerde portaal ‘Infojobs’. Beide hebben interessante vacatures op 20 februari 2024 voor mensen die werk zoeken. Met deze digitale tools kunt u via filters vacatures vinden die de resultaten opleveren die het beste aansluiten bij het profiel van de sollicitant. Hij 100% telewerken of de modaliteiten die het mogelijk maken om sommige dagen op afstand en andere dagen persoonlijk te werken (hybride), worden steeds vaker aangeboden door bedrijven die talent willen aantrekken, waardoor de mogelijkheid wordt geboden om werk en gezinsleven te combineren.

Voor deze dinsdag 20 februari 2024 zijn er verschillende profielen gevraagd die telewerken mogelijk maken en die, afhankelijk van het beroep, een salaris van maximaal 30.000 euro bruto per jaar. Je vindt er aanbiedingen voor onder meer beheerders, documentairemakers, bis-modelbouwers, technici of adviseurs. Wat studies betreft, vragen ze meestal dat ze verband houden met de gepubliceerde posities, en taalcursussen worden positief gewaardeerd, waarbij Engels de boventoon voert.

Vacatures voor telewerken vandaag, 20 februari

De SEPE en de website ‘Infojobs’ lanceren op 20 februari 2024 nieuwe vacatures met telewerk- of hybride werkaanbiedingen, met salarissen tot 30.000 euro bruto per jaar. Om u te registreren hoeft u alleen maar te controleren of aan de vereisten is voldaan geregistreerd zijn op de platforms als gebruikers. Op deze manier beschikt het portaal al over de persoonlijke gegevens en het cv van de kandidaat, die naar behoren moeten worden bijgewerkt. Nadat deze stappen zijn voltooid, selecteert u eenvoudig de gewenste aanbieding en ‘klikt’ u op de knop ‘Aanmelden’.

SEPE-telewerkaanbiedingen

 • Administratief assistent, in Malaga. Volledige basisstudies zijn vereist, evenals een gemiddeld niveau van Engels voor klantenservice. De dag is parttime, met een tijdelijk contract en telewerken. Het salaris kan oplopen tot 7.000 euro bruto per jaar.
 • Documentalist voor techniek, in Madrid. Het is essentieel dat je beschikt over een masterdiploma Documentatie, Bibliotheek- en Archiefbeheer. Engels op B2-niveau en meer dan 2 jaar ervaring in vergelijkbare functies. Kennis van Office op gebruikersniveau. Een voltijds dienstverband voor onbepaalde tijd, hybride werkmodaliteit, uren van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en een salaris tot 28.000 bruto euro per jaar.
 • Modeler7a BIM-medewerker, in Barcelona. Een diploma Technische Architectuur en Bouwkunde met meer dan 2 jaar ervaring is vereist. Flexibele uren, mogelijkheid tot telewerken en fulltime. Het salaris bedraagt ​​maximaal 30.000 euro bruto per jaar.
 • Abonnementstechnicus, in Madrid. Het is vereist om een ​​diploma in de rechten te hebben en meer dan 2 jaar aantoonbare ervaring op de acceptatieafdeling van een verzekeringsmaatschappij. Voltijds dienstverband voor onbepaalde tijd, hybride werkmodaliteit en salaris tot 30.000 euro bruto per jaar.
 • Belastingadviseur met ervaring, in Granada. Het is vereist dat je beschikt over een masterdiploma in belastingadvies en minimaal 5 jaar ervaring. Ze bieden voltijdse arbeidsovereenkomsten voor onbepaalde tijd met flexibele uren en gepersonaliseerde persoonlijke en gezinsbalansplannen. Het salaris bedraagt ​​24.000 euro bruto per jaar, plus bonussen.
 • Kwaliteits-, preventie- en milieutechnicus met Engels, in Madrid. Wat betreft studies is het voldoende om een ​​baccalaureaat in een specialiteit te hebben, maar het is essentieel om een ​​gevorderd niveau van Engels te hebben. Het dienstverband is voor onbepaalde tijd, uren van 09.00 uur tot 18.00 uur, hybride werkmodaliteit en een salaris van maximaal 25.000 euro bruto per jaar.

Infojobs vacatures voor telewerken

 • Technisch verkoopanalist, in Barcelona. Het is 100% geschikt voor telewerken en vereist een diploma Bedrijfswetenschappen met minimaal 2 jaar ervaring en een gevorderd niveau van Engels. Het type contract is van onbepaalde duur, voltijds en het salaris bedraagt ​​36.000 euro bruto per jaar.
 • Textielreclame, in Madrid. Er zijn geen studies vereist, maar wel minimaal 5 jaar ervaring als verkoper, bij voorkeur in textielproducten voor ziekenhuizen. Er wordt een deeltijdcontract van onbepaalde duur aangeboden, telewerk en een salaris tot 30.000 euro bruto per jaar.
 • Commercieel vastgoedmakelaar, in Córdoba. Het is alleen nodig om een ​​afgerond Baccalaureaat te hebben, ervaring is niet nodig en het is werken als freelancer, 100% telewerken. De salarisrange gaat van 24.000 euro tot 100.000 euro bruto per jaar.
 • Collectiebeheerder, in Madrid. Wat betreft studies: je moet de Higher Level Training Cycle in Computer Science and Communications hebben, met ervaring van minimaal 2 jaar, en een gevorderd niveau van Engels. Ze bieden flexibele uren, een ziektekostenverzekering, restaurantvouchers, mobiele telefoons en telewerken.
 • Teleoperator met Engels en Duits, in Madrid. Er zijn geen studies vereist, maar kennis van de Duitse, Engelse en Spaanse talen is vereist. Het type contract is onbepaalde tijd, voltijds, telewerken en een brutosalaris per maand van 3.000 euro.
 • Commerciële teleoperator voor DIGI, in Madrid. Je hebt de verplichte middelbare school afgerond en minimaal één jaar ervaring met het afhandelen van commerciële telefoongesprekken. Ze bieden een parttime contract van onbepaalde duur van 30 uur per week, met de beschikbaarheid om in de ochtend te werken, van maandag tot en met zondag, met twee vrije weekenden per maand. Ze bieden een salaris boven de afspraak, meer variabelen en betaalde training. Hybride werkmodaliteit.