Vacatures zonder ervaring voor vandaag, 15 februari: salarissen tot 16.000 euro

Nieuws

Hij Openbare dienst voor staatswerkgelegenheid (SEPE) heeft een website gespecialiseerd in het zoeken naar vacatures, ‘Empléate’, waar dagelijks vacatures worden gepubliceerd. nieuwe vacatures voor mensen die op zoek zijn naar vacatures in heel Spanje. Ook het platform ‘Infojobs’ is een handig hulpmiddel bij het vinden van vacatures. deze 15 februari 2024. Bij veel hiervan is geen eerdere ervaring vereist, en zelfs de gevraagde studies zijn minimaal. Salarissen kunnen, afhankelijk van de professionele profielen of beroepen, oplopen tot 16.000 euro bruto per jaar.

Hoewel, zoals opgemerkt, ervaring niet een van de fundamentele vereisten is voor deze vacatures, is het wel belangrijk dat de kandidaten die ervaring hebben gespecialiseerde cursussen in de sectoren waarvoor personeel nodig is en met een vernieuwd curriculum dat de mogelijkheden om op te vallen en toegang te krijgen tot de baan kan vergroten. Arbeiders, huishoudelijk personeel, schoonmakers of strandwachten zijn enkele van de vacatures die bedrijven in verschillende provincies van het land moeten vervullen.

Vacatures zonder ervaring voor vandaag 15 februari 2024

De vacatures waarvoor geen ervaring vereist is Voorheen konden ze geraadpleegd worden op het SEPE-portaal en op de website ‘Infojobs’, online en via de ‘geen ervaring’-filters. Met deze platforms kunt u zoekopdrachten ook verfijnen op provincies, profielen en publicatiedatum. Op deze manier zal het mogelijk zijn om een meest nauwkeurige lijst met banen waarvoor kandidaten een grotere kans hebben om gekozen te worden en de baan te krijgen. Voor vandaag, 15 februari 2024, zijn dit de meest relevante gevraagde profielen zonder eerdere ervaring waar mensen die op zoek zijn naar een baan of een verandering in hun werkleven kunnen kiezen.

Vacatures zonder SEPE-ervaring

 • Teleoperator, in Baskenland. De functies zullen betrekking hebben op de verkoop van juridische diensten op parttime basis van 14.00 tot 20.00 uur, van maandag tot en met vrijdag. Eerdere ervaring wordt op prijs gesteld, maar is geen exclusieve vereiste, en mensen met een handicap van 33% kunnen ook solliciteren. Er zijn geen studies vereist en het type contract is van onbepaalde duur. Het salaris bedraagt ​​1.029 euro bruto.
 • Reparatietechnicus voor horecamachines in Castilla León. Ervaring is niet vereist omdat het bedrijf training zal verzorgen. Het hebben van FP in het onderhoud van koelinstallaties wordt gewaardeerd.Soort arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, fulltime en salaris maximaal 19.810 bruto euro per jaar.
 • Onderhoudsarbeider, in Las Palmas. Het is vereist om de eerste fase van het secundair onderwijs te hebben gevolgd met een middelbareschooldiploma of een gelijkwaardig diploma. Het rooster is van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 15.00 uur per week. Een voltijds dienstverband voor onbepaalde tijd en een salaris van maximaal 15.876 euro bruto per jaar.
 • Landarbeider, in Zamora. Ervaring is niet vereist en het is voldoende om het basisonderwijs onvolledig te hebben gevolgd. Het is echter wel noodzakelijk om Arabisch op een elementair niveau te kennen. De functies zijn voor de verzorging van dieren. Flexibele uren, arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd en een salaris van maximaal 15.876 euro bruto per jaar.
 • Badmeester, in Madrid. Een diploma van de tweede graad middelbaar onderwijs is vereist (meer dan 300 uur), ervaring is niet vereist en je moet Spaans kennen. Het gaat om het vervullen van 150 vacatures. Voltijds contracttype van onbepaalde duur en een salaris van maximaal 1.460 euro bruto per maand.
 • Interne huishoudster, in Melilla. Er is geen studie of eerdere ervaring vereist. De werkdag is vol, met een contract voor onbepaalde tijd en een salaris van maximaal 15.876 euro bruto per jaar.

Infojobs vacatures voor degenen die geen ervaring vereisen

 • Voedselexploitant in een fabriek in Palma de Mallorca. Er moeten 2 vacatures worden vervuld voor het uitvoeren van verpakkings- en schoonmaakwerkzaamheden in een voedselfabriek. De duur van het contract bedraagt ​​10,5 maanden en er is geen ervaring vereist. Het salaris bedraagt ​​maximaal 1.500 euro bruto per maand.
 • Verkopers voor Calzedonia-vestiging in Madrid. Je moet de middelbare school hebben afgerond en een gevorderd niveau van Frans en/of Engels hebben. Eerdere ervaring is niet vereist. Je beschikt over een rijbewijs en bent bereid om in wisselende diensten te werken. Er wordt een contract van 20 tot 26 uur per week aangeboden, vast + variabel salaris, sociale voordelen en de mogelijkheid tot groei in het bedrijf.
 • Voedselbezorger met auto of motor, in Soria. Je moet het verplichte middelbaar onderwijs hebben afgerond en beschikbaar zijn voor onmiddellijke indiensttreding. Eigen auto of motor om de bezorging te doen. Werkdag van 10 uur per week voor diensten op vrijdag, zaterdag en zondag.
 • Junior lasser voor Talgo, in Álava. Kandidaten moeten weten hoe ze aluminium moeten lassen, reparaties moeten uitvoeren, puntlassen en treinonderdelen moeten lassen. Er worden acht vacatures aangeboden, contract van onbepaalde duur, vast salaris + bonussen + variabel salaris + belangrijke sociale voordelen. Opleidingsplan, taalscholen, carrièreplan en busroute. Het salaris kan oplopen tot 29.000 euro bruto per jaar.
 • Parkeerassistent, in Barcelona. Je moet het verplichte middelbaar onderwijs hebben afgerond, de beschikbaarheid van tijd en kennis van talen is een voordeel. Zij bieden een contract voor onbepaalde tijd, salaris conform afspraak met 15 uitkeringen.
 • Klerk bij de visboer, in Tárrega. Er is geen studie vereist, maar kennis van Spaans en Catalaans is wel vereist. Ervaring is geen essentiële vereiste, maar degenen die in de klantenservice hebben gewerkt, worden positief gewaardeerd. Het bedrijf biedt een voltijds contract van onbepaalde duur, opleidingen en professionele groeiplannen. Er moeten 5 vacatures worden ingevuld.