Vacatures voor babysitters en kinderoppas: salaris van 2.000 euro en vast contract

Nieuws

De Zomervakantie en de behoefte daaraan werk en gezinsleven te combineren In deze maanden honderden aanbiedingen van werk voor babysitters (kinderverzorgers) aan huis of kampmonitors en speelcentra. Een groot deel daarvan is te vinden op het 'Empléate'-portaal van de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (SEPE), dat 188 vacatures bekendmaakt. Daarnaast voegen verschillende websites gespecialiseerd in de arbeidsmarkt er nog 172 toe (28 voor oppassen, 78 voor zomerscholen en 66 voor werken in kampen).

Het zijn banen die niet veel eisen stellen, vaak niet eens een hogere opleiding hebben genoten, en die normaal gesproken wel een onbepaald vast contract. De functies zijn bedoeld om de kleintjes te vermaken totdat hun ouders klaar zijn met de werkdag, en soms kunnen ze vragen of ze eten kunnen maken of als schoonmaakpersoneel kunnen optreden.

Voor posities zoals monitor in de speelkamer is het meest gebruikelijk dat ze vragen om een Middelbare of hogere graad van beroepsopleiding in beeldende kunst of sporttechnicus, en in het geval van kamp monitort de vrijetijds- en vrije tijdcursus.

Het salaris kan per uur (gemiddeld 11 euro) of aan het eind van de maand op de loonlijst worden uitbetaald. In het laatste geval verschijnen ze salarissen vanaf 1.400 euro dat kan oplopen tot 2.000 euro. Er zijn ook meerdere bedrijven die wekelijks betalen, en in dit geval is het bedrag 525 euro, zoals sommige kampen van maandag tot en met vrijdag.

Vacatures als 'oppas'

Een vrouw speelt met twee meisjes. | canvas

De zomervakantie is een ideaal moment voor professionals in de kinderopvang om een ​​baan te vinden, net als degenen die met ouderen werken. Er zijn diverse vacatures actief, die allemaal met spoed vervuld moeten worden.

 • In Malaga is een punctueel persoon nodig om voor een baby van zes maanden te zorgen. 3 dagen per week en ervaring is vereist. Full time.
 • In Rocafort (Valencia) zijn ze op zoek naar een parttime persoon en ervaring is niet nodig. Het salaris wordt per uur uitbetaald en de hoogte hiervan wordt bekend gemaakt tijdens het sollicitatiegesprek.
 • Voor de zorg voor een 12-jarig meisje met speciale onderwijsbehoeften is een persoon met een rijbewijs nodig, een halve dag van 15 uur per week.
 • Er is een gastouder nodig om voor een 7-jarig meisje te zorgen. Ze zal kostwinner moeten zijn en het is een essentiële vereiste dat ze Engels spreekt en een rijbewijs heeft. Fulltime en ervaring is vereist.
 • In Madrid zijn meerdere mensen nodig om hen in contact te brengen met gezinnen die op zoek zijn naar zorgverleners. Het kan worden aangevraagd bij de ESO.

Ik werk fulltime in speelcentra

Een monitor die een verhaal vertelt aan de kinderen
Een monitor tijdens een vertelactiviteit in een speelgoedbibliotheek. | Envato

Hij Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) via 'Empléate' Er zijn 188 vacatures voor monitoren in speelcentra, huishoudsters met kinderopvangfuncties en zelfs gezondheidswerkers die in zomerkampen willen werken.

 • Huishoudelijk werker met kinderopvang, in Guadalajara. Zonder hoger onderwijs, deeltijds en salaris van 470 euro.
 • Cultureel informant in Madrid (coördinator van activiteiten met kinderen onder de 12 jaar), ervaring van meer dan 6 maanden. Met ESO.
 • Monitor voor een speelgoedbibliotheek in Sevilla, hogere technicus in sociaal-culturele animatie, meer dan 6 maanden ervaring, fulltime, salaris van 25.000 euro.
 • Huishoudelijk personeel zorgt voor 2 meisjes, waarvan één met een gehoorbeperking en die kan koken. Ruim 2 jaar ervaring, rijbewijs minimaal 9 maanden. Gemiddeld niveau Engels.
 • Ergotherapeut in Valencia bij het Aire Infantil Center, parttime, tijdelijk contract.

Kampmonitors, vrijetijds- en vrije tijdbegeleider

Tenten op een zomerkamp
Verschillende tenten in een kamp. | canvas

Op zoek naar personeel in verschillende delen van Spanje om in zomerkampen te werken. Madrid is de autonome gemeenschap die het meeste personeel nodig heeft, gevolgd door kustgebieden en gebieden met een natuurlijke omgeving waar gekampeerd kan worden.

 • Monitor voor sportkamp Pebetero SL, in Madrid.
 • Monitor in stedelijk zomerkamp, ​​7 Stars Education and Leisure, in Madrid, met minimale ervaring in drie kampen of twee jaar in soortgelijke activiteiten.
 • Monitor om te werken met kinderen met speciale onderwijsbehoeften in een stadskamp in Madrid.
 • Monitoren voor een taalonderdompelingskamp in San Clemente (Cuenca), onbepaald vast contract. Certificering in het Engels vereist.
 • Diverse monitoren voor zomerkampen op parttime basis en in de ochtendploeg, voor de maand juni.

Hoe u een baanaanbieding aanvraagt

Om u aan te melden voor een van deze vacatures, moet u naar de website gaan die de baan aanbiedt. In dit geval is het 'Empléate' van SEPE. Daar moet je het in de zoekbalk plaatsen 'kinderverzorger', 'kampmonitor' of 'speelgoedbibliotheek'. Net als op het Indeed-portaal, waar meerdere vacatures staan ​​gepubliceerd.

Juist in dit laatste portaal klikt u op de naam van de functie en klikt u op 'Klik op de bedrijfspagina'. Registratie is vereist en deelname is eenvoudig via Google of Apple.