De SAE heeft mensen nodig die in de thuishulp werken: salaris van 1.600 euro

Nieuws

Hij Andalusische arbeidsvoorzieningsdienst (SAE), afhankelijk van de Junta van Andalusiëheeft 35 vacatures (sommige met meer dan één vacature) gepubliceerd voor werk zoeken in de huishoudhulp. Ouderen met beperkte mobiliteit hebben zorgverleners nodig voor huishoudelijke taken of begeleiding bij het uitgaan. Om dit te doen, heb je een gespecialiseerde opleiding nodig en wordt het gewaardeerd als je eerder met ouderen of mensen met een handicap hebt gewerkt.

Niet alle vacatures zijn fulltime, maar de meeste zijn parttime. deeltijd zodat verzoening mogelijk is, maar ook de mogelijkheid om voor meer senioren te zorgen. Dit zal terug te zien zijn in de salarissen en om deze reden publiceert de SAE het salaris in de meeste arbeidsvoorwaarden niet, maar wordt bekend gemaakt wanneer het aantal uren wordt gespecificeerd en de werkdag met de kandidaat wordt afgesloten. En hoewel tijdelijke contracten de boventoon voeren, zijn er bedrijven die waarschuwen dat het contract aan het einde van de looptijd kan worden verlengd en kan worden ongedefinieerd.

In de weinige vacatures waarin het voorkomt, is er een salaris van 1.600 euro voor fulltime huishoudhulpen. Maar om er toegang toe te krijgen, moet je over een aantal speciale kenmerken beschikken en velen vragen zich af: Welke eisen heb ik nodig om als gezinshulp te werken?

Vereisten om in de thuishulp te kunnen werken

Afhankelijk van het bedrijf of de administratie die inhuurt in het geval van een overheidsdienst, veranderen de vereisten. Sommige zijn gemeenschappelijk voor de meeste vacatures die op de website van de Andalusische Arbeidsdienst verschijnen. Dit zijn:

 • Eerdere ervaring is meestal niet verplichtmaar het zal gewaardeerd worden als die er is, of er nu gewerkt wordt in onder meer woonhuizen, bij individuen of in centra voor dag- of actief ouder worden.
 • Het is verplicht om een ​​gespecialiseerde opleiding te volgen; over het algemeen is hiervoor een kwalificatie vereist die verband houdt met de sociale en gezondheidszorgsector.
 • De werkdag ligt doorgaans tussen maandag en vrijdag, met flexibele uren.
 • Er wordt verzocht om onmiddellijke oprichting.
 • Bij openbare vacatures moet u mogelijk een selectieproces doorlopen voordat u aan de slag gaat.

De SAE publiceert deze vacatures voor thuisassistenten

Een thuishulpverlener helpt een oudere met opstaan ​​| Envato

Alle vacatures gepubliceerd door de SAE zij hebben de open sollicitatieperiode, zodat het CV nu kan worden verzonden. Je moet goed kijken naar de arbeidsomstandigheden, omdat het kan zijn dat bij sommige geadverteerde vacatures meer dan één persoon wordt gevraagd.

 • Huishoudhulpassistent in Conquista (Córdoba).
 • 2 thuishulpassistenten in Espera (Cádiz). Openbare vacature.
 • 25 huishoudhulpen in Las Cabezas de San Juan (Sevilla), parttime, met ochtend- en middaguren, arbeidsovereenkomst van 3 maanden, essentiële kwalificatie passend bij de baan.
 • Thuisassistent in Alicún de Ortega (Granada), voltijds contract van 15 dagen.
 • Er zijn 4 huishoudhulpen in Montizón (Jaén) nodig om mensen met persoonlijke hygiëneproblemen te helpen en een sleepwagen te bedienen.
 • 3 thuishulpassistenten in Chiclana de Segura (Jaén), om kansen te helpen.
 • Voor 2 thuishulpassistenten in Palma del Condado (Huelva), is het noodzakelijk om een ​​kwalificatie te hebben die verband houdt met de sociale en gezondheidszorgsector en ervaring in de zorg voor ouderen.
 • Er is een leraar nodig om thuis te helpen, die ervaring heeft met soortgelijke cursussen, in Sevilla.
 • 55 thuishulpassistenten in Granada, voltijds contract van 3 maanden (39 uur).
 • Verschillende huishoudhulpen in Aroche en Aldeas (Huelva), die 25 uur per week werken, 's ochtends en 's middags. Vervangingscontract met de mogelijkheid om in vaste dienst te treden. Opleiding in de sociaal-gezondheidssector, 3 maanden ervaring.

Hoe solliciteer je op een SAE-vacature?

Voor meld u aan voor een van de vacatures van de Andalusische arbeidsvoorziening, moet je naar hun website gaan en via de zoekbalken 'thuishulp' invoeren waar 'Zoeken' staat. Er wordt een lijst geopend met alle vacatures, u moet degene selecteren die u het meest interesseert en op de naam klikken.

Eenmaal geopend, als het voor openbare tewerkstelling is, verschijnt de administratie waarmee u contact kunt opnemen, evenals andere informatie zoals het beslissende cijfer. Vervolgens moet u op ‘Aanmelden’ klikken en worden de gebruikersnaam en het wachtwoord ingevuld.