Vacatures vandaag, 26 februari: salaris tot 78.000 euro met aanmoedigingspremies

Nieuws

Hij Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) evenals het werkzoekplatform Infojobs hebben nieuwe vacatures om je vandaag 26 februari in te schrijven. De meest actieve bedrijven op de arbeidsmarkt aan het eind van de maand zijn bedrijven die op zoek zijn naar verkopers, een functie waarvoor ze geen eerdere ervaring nodig hebben en die een zeer aantrekkelijk salaris biedt, aangezien dit met incentives kan oplopen tot 78.000 euro.

De vereisten in de rest van de vacatures kunnen veranderen, waarbij om talen wordt gevraagd in het geval van degenen met een internationale projectie of wat aangeeft dat ze waarde hechten aan eerdere ervaring of hoger onderwijs. In de vandaag gepubliceerde vacatures hebben de vacatures waarvoor toegang nodig is echter alleen de Verplicht secundair onderwijs (ESO). Bij het weten wat het salaris is, moet je allereerst rekening houden met de vraag of er sprake is van een cao.

Het salarisbereik varieert van 1.500 euro per maand voor een voltijdbaan, of aanzienlijk hogere cijfers (42.000 of 78.000 euro) als bonussen en extra verloning zijn inbegrepen in de loonlijst.

De SEPE publiceert deze vacatures met een contract voor onbepaalde tijd

Het Empléate-portaal, afhankelijk van de staatsdienst voor arbeidsvoorziening, heeft dat wel gedaan Er zijn vandaag bijna 13.000 vacatures actief. Sommige ervan zijn:

 • 2 installateursassistenten voor beveiligingssystemen in Madrid, zonder studie maar opleiding in elektriciteit is vereist. Rijbewijs B, salaris van 16.500 euro.
 • Veterinair technisch assistent in Cáceres, zonder studie, fulltime en salaris van 14.000 euro.
 • 2 gespecialiseerde bakkers in Ceuta, voltijds met een contract van onbepaalde duur Salaris van 15.876 euro. Gemak van het werken in ochtend-, middag-, nacht- en weekenddiensten is vereist.
 • Metselaar in Girona, met waardevolle fulltime ervaring van meer dan 2 jaar.
 • Fysiotherapeuten om in Lleida te werken, het werkaanbod behoort tot de Servei d'Ocupació de la Gencat. Deeltijd.
 • Veearbeiders in Aragon, er zijn 3 voltijdse mensen nodig.

Om via de website 'Empléate' te solliciteren, moet u weten hoe u zich kunt registreren op de SEPE-arbeidspagina. Zodra het CV is verzonden, moet u wachten tot de Human Resources-managers van het bedrijf contact opnemen met de kandidaat.

Infojobs lanceert banen met aanmoedigingspremies

Het Infojobs-platform maakt reclame voor werkgelegenheid in verschillende bedrijven, in veel daarvan Ze betalen bonussen in verkoopfuncties, voor degenen die normaal gesproken niet om ervaring vragen.

 • Marketingassistent met Engels in Barcelona. Het bedrijf Gestlife is op zoek naar werknemers met een bachelordiploma die een gevorderd niveau van Engels hebben. Salaris van 22.000 tot 24.000 euro per jaar. Bonussen worden betaald voor doelstellingen.
 • Commercial met Frans voor Gestlife in Barcelona. Een minimum ervaring van minimaal 4 jaar, een voltijds contract van onbepaalde duur wordt gewaardeerd. Salaris tot 78.000 euro met incentives en bedrijfsgsm.
 • Innovatie- en OPC-consultant in El Prat de Llobregat (Barcelona), fulltime, minimale ervaring van minimaal 3 jaar in SAP, informatietechnologieën, strategie en analyse. Salaris van 42.000 euro.
 • Ober met ervaring in het besturen van een vorkheftruck in Lleida. Bij ESO is kennis van logistiek en ervaring als magazijnmedewerker een pré. Ik werk van maandag tot en met vrijdag, met weekends vrij.
 • Vastgoedadviseur in Bormujos voor Compracasa, 2 jaar ervaring, fulltime, salaris tot 60.000 euro per jaar.