Vacatures vandaag, 2 februari: vast contract, zonder studie en salaris vanaf 1.500 euro

Nieuws

Hij Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE)en het arbeidsplatform Infojobs hebben nieuwe vacatures gepubliceerd voor aanstaande vrijdag 2 februari 2024. De behoeften van de arbeidsmarkt in deze tweede maand van het jaar omvatten werknemers voor de logistieke sector, sociale diensten voor afhankelijke zorg of onderhoud van magazijnen en bedrijven.

Er wordt doorgaans niet gevraagd naar eerdere ervaring, maar als de sollicitant die wel heeft, wordt dat positief gewaardeerd. Hetzelfde gebeurt met studies. Hoewel u alleen kunt solliciteren met de Verplicht secundair onderwijs (ESO), presenteer er enkele Universitair diploma, beroepsopleiding of cursussen zullen het curriculum herwaarderen.

Ook vermeldenswaard zijn banen in de nieuwe technologieën (ICT), waarbij programmeurs, ontwikkelaars of docenten informatica nodig zijn. Het CV kan nu naar al deze aanbiedingen worden gestuurd omdat de inschrijfperiode geopend is. Geconfronteerd met een actieve arbeidsmarkt, zoals blijkt uit de gegevens van de Actief Bevolkingsonderzoek (EPA), de sjablonen blijven groeien. Een voorbeeld hiervan is de voortdurende verplaatsing van personeel bij toonaangevende bedrijven zoals Lidl of Eulen supermarkten die schoonmaakpersoneel nodig hebben.

Vacatures voor deze 2 februari

De vacatures waarop je op deze tweede dag van februari kunt solliciteren, verschijnen al in ‘Empléate’ van de SEPE en in Infojobs. Sommigen van hen zijn mee telewerken of in hybride modus.

Vacatures met een SEPE-contract van onbepaalde duur

 • Lijmen, schuren en lijmen in een schoenenfabriek in Alicante, zonder studie en met 2 jaar ervaring. Fulltime, salaris van 1.400 euro.
 • Stylist in Barcelona voor Peluquería Montse y Fina, vereiste ouder dan 45 jaar. Full time. 1.400 euro.
 • Inwonende huishoudster om in Melilla te werken, zonder studie of eerdere ervaring. Salaris van 15.876 euro.
 • Keukenassistent voor een fastfoodrestaurant in Cantabrië. Zonder studies wordt eerdere ervaring van minimaal 2 jaar gewaardeerd. Fulltime, 18.000 euro. De werkdag dient in overleg met het bedrijf te worden bepaald.
 • Banketbakker gespecialiseerd in Arabisch gebak voor Zamzam Madrid SL, zonder studie en meer dan twee jaar ervaring. Salaris van 19.000 euro.
 • Administratief in Barcelona voor Apisa SL. Er wordt rekening gehouden met de vastgoedsector, zonder studies en eerdere ervaring van meer dan twee jaar. Salaris van 26.000 euro.

Permanente vacatures gepubliceerd door Infojobs

 • Systeem- en netwerkbeheerder bij NexTret in Sant Cugat del Vallès. Maakt telewerken mogelijk, voltijds, salaris van 30.000 euro.
 • Technische dienst airconditioning in Vitoria, voor de firma Baxi. Full time.
 • Schoonheidsspecialiste met of zonder eerdere ervaring om te werken in de bruiningsafdeling op de gezonde bruiningsafdeling in Córdoba. Basiskennis van het Engels is vereist. Salaris van 16.000 euro.
 • Verkoper met of zonder ervaring in Soloptica, bij ESO, voor Logroño. Zonder ervaring.
 • 6 teleoperators met eerdere ervaring voor Switch in Madrid. Salaris van 2.500 euro per maand. Er wordt een percentage betaald voor doelstellingen.