Er is personeel nodig om zonder tegenstand op deze scholen te kunnen werken en ze vragen niet om ervaring

Nieuws

De onderwijscentra moeten leraren en professoren omvatten aan hun onderwijzend personeel. Nu de paasvakantie in aantocht is en de eindexamens beginnen, worden specialisten in verschillende vakken, docenten, ondersteunend personeel of talen gezocht. Voor werken op een charter- of privéschool Het is niet nodig om een ​​oppositie te hebben en in veel gevallen geen eerdere ervaring.

Over het algemeen in privécentra Baby (EI) en primair (EP) Ze betalen volgens de collectieve overeenkomst voor particulier onderwijs, de onderling afgestemde onderwijsinstellingen zullen worden beheerst door wat de administratie heeft bepaald. In beide gevallen verandert het in rekening gebrachte bedrag afhankelijk van de vraag of de leraar zijn of haar ontwikkeling doormaakt volledige of deeltijdse werkdag, of op EI- of EP-niveau. Docenten zouden een toeslag kunnen krijgen voor deze extra communicatiefuncties met gezinnen.

Onder de vereisten wordt meestal gevraagd om Engels op een goed niveau. Vanaf een B2 beginnen er echte opties te verschijnen om lid te worden van het personeel van een charter- of privéschool. Hoewel deze voorwaarde de laatste tijd, met de stevige implementatie van tweetaligheid, strenger wordt en ze om een ​​C1 zouden kunnen vragen, aangezien dit het wachtwoord is van bepaalde centra.

Vacatures op charter- en privéscholen

Het portaal gespecialiseerd in de educatieve arbeidsmarkt, Colejobs, biedt nieuwe vacatures aan in verschillende particuliere of gesubsidieerde scholen verspreid over heel Spanje. Het is een redelijk intuïtieve website, met een lijst per provincie en een zoekbalk waarin je het trefwoord kunt invoeren waarnaar je wilt zoeken.

Sommige van deze vacatures in particuliere en gesubsidieerde onderwijscentra zijn:

  • Deeltijdleraar (80% van de werkdag) Spaans en Valenciaans voor het secundair onderwijs aan de Amerikaanse school van Valencia in Puçol. Er wordt de masteropleiding Lerarenopleiding of CAP aangeboden.
  • Leraar die gaat werken in het kleuter- en basisonderwijs aan de San Patricio International School in Toledo. Een voltijds contract van onbepaalde duur, eerdere ervaring en een hoog niveau van de Engelse taal zijn vereist.
  • De El Valle de las Tablas-school in Madrid heeft dringend een wiskundeleraar nodig om les te geven in de 2e en 3e ESO, naast het geven van bijles, die apart wordt betaald. Het CAP of Master of Teaching en universitair diploma in wiskunde, techniek, architectuur of natuurkunde is vereist. Parttime 25 uur. Salaris van 1.700 euro in 14 betalingen.
  • Eetkamerassistent en verantwoordelijk voor de beveiliging van patio’s, in Torrejón de Ardoz (Madrid). Stiptheid, teamwerk, inlevingsvermogen en goede aanwezigheid. Een deeltijds contract van onbepaalde duur.
  • Technologiedocent voor SEK International School El Castillo in Madrid, fulltime. Openingstijden van 9.00 tot 17.00 uur. Engels niveau C1 – C2 is vereist. CAP of masterdiploma van onderwijzend personeel en ervaring in internationale contexten.
  • Hoogleraar Spaanse taal en letterkunde gaat werken bij ESO bij de Federico Fliedner Foundation. Het gebruik van de Classroom-app, C1 Engels en het aanleren van digitale competentie worden gewaardeerd. 10-urige werkdag, maandag tot en met vrijdag van 9.05 tot 17.00 uur.
Een leraar geeft les in een klaslokaal. | CANVA

Hoe te werken op charter- en privéscholen

Om een ​​baan te krijgen bij een privé- of charterschool, moet je aan een reeks vereisten voldoen. Deze worden door elk centrum vastgesteld, aangezien zij, door in het eerste geval niet afhankelijk te zijn van een administratie, hun richtlijnen voor de selectie van personeel kunnen bepalen. Maar over het algemeen kan worden gezegd dat ze een goed niveau van Engels vereisen, beginnend bij B2 en in het geval van scholen met religieuze wortels, de DECA (Kerkelijke verklaring van academische competenties).

Dit kan op verschillende plaatsen worden gedaan, inclusief dezelfde faculteiten van onderwijs, en zelfs in die van de theologie. Bovendien wordt het personeelsselectieproces uitgevoerd door de verantwoordelijken voor Human Resources of het managementteam.

Vereisten om in een gezamenlijk centrum te werken

Om op een charterschool te werken, moet je aan een reeks algemene vereisten voldoen, die specifiek als jij dat kunt veranderen stuur je CV naar Zuigeling, primair, secundair of baccalaureaat. Naast de leeftijd van 18 jaar is een gespecialiseerde opleiding in lesgeven vereist.

Het gaat hierbij in de eerste plaats om universitaire studies Diploma Pedagogiek, Pedagogiek of de carrières die toegang geven tot het lesgeven in verschillende vakken op de middelbare school. In dit laatste geval moet je het Masterdiploma Leraar voorleggen, voorheen CAP genoemd.

Indien geselecteerd, moet een certificaat van misdaden van seksuele aard worden voorgelegd. Het kan nodig zijn om eerdere ervaring met het werken met kinderen en adolescenten aan te tonen (elke buitenschoolse activiteit als monitor zou hier ook geldig zijn).