Vacatures vandaag, 17 januari: bedrijven op zoek naar personeel met een salaris hoger dan 1.500 euro

Nieuws

Hij Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) en platforms voor het zoeken naar werk lanceren nieuwe vacatures vandaag 17 januari voor werklozen of werknemers die van professionele sector willen veranderen. Tijdens deze derde week van januari ontstaat er een actieve, veranderende arbeidsmarkt die voortdurend om arbeidskrachten vraagt. De werkloosheidsgegevens voor de maand december lieten deze opwaartse trend al zien in het aantal vaste contracten en in de inzetbaarheid van mensen onder de 25 jaar.

De posities die vandaag de dag moeten worden vervuld, behoren tot sectoren die zo uiteenlopend zijn als de horeca, transport, vastgoed- of verzekeringsadvies en de zorgsector voor afhankelijke mensen. Ze vragen niet om eerdere ervaringen in veel van deze aanbiedingen en in geen van beide onderzoeken. Dit zal veranderen afhankelijk van de baan en het bedrijf, waarbij je begint te solliciteren voor een master of graad in de meest gespecialiseerde opleidingen. Ook opleidingscontracten voor beursontvangers springen in het oog: universiteitsstudenten of studenten uit een beroepsopleiding.

Het salarisbereik ligt tussen de 1.400 en 1.500 euro per maand, al zijn er aanbiedingen zoals verkopers van zonnepanelen die het salaris dankzij commissies verhogen tot 60.000 euro (5.000 euro per maand).

Vacatures vandaag 17 januari

De SEPE en Infojobs hebben voor vandaag nieuwe actieve vacatures. Om ze te bereiken, moet u op ‘Meest recente’ klikken in het geval van ‘Werken’ of ‘Afgelopen 24 uur’ in Infojobs.

De SEPE publiceert nieuwe vacatures

  • Workshopreceptionist in Asturië voor het bedrijf van Carlos Alberto Fernández: klantenontvangst, factuurinning en telefoonservice. Deeltijds, salaris van 9.600 euro. Openingstijden van 9.00 tot 13.00 uur.
  • 3 tuinbouwarbeiders in Granada. Met een masterdiploma in mediterrane lage glastuinbouw en een rijbewijs. Salaris 1.123 euro, fulltime.
  • Inwonende verzorger voor een persoon met een beperking in Ceuta. Vereiste: beschikbaar zijn om te overnachten, zowel ervaring als kennis van het Arabisch wordt gewaardeerd. Salaris 18.000 euro.
  • Evenementproductie- en montagetechnicus in Burgos voor het bedrijf Tiempo Activo SL. Beroepsopleiding op hoger niveau, geen voorafgaande ervaring vereist, met een B-kaart. Stagecontract.
  • Bouwmanager voor Malaga bij Trasytel SL, meer dan 5 jaar ervaring en rijbewijs met universitair diploma. Salaris van 30.000 euro.

Vacatures gepubliceerd door Infojobs

  • Jong en onervaren personeel voor Euskatel in San Sebastián, zonder ervaring, voltijds contract van onbepaalde duur. Salaris van 1.400 euro.
  • Vastgoed- en handelsagent voor Safti in Castellón de la Plana. Vast salaris van 15.000 euro plus aanmoedigingspremies voor verkoop (tot 100.000 euro per jaar). Zonder studie of ervaring.
  • Apotheker met of zonder ervaring voor een intensieve dienst, met weekends vrij bij Farmatalent in Badalona. Salaris 33.000 euro.
  • Beurs in Human Resources aan de Integra Technology School in Teruel. Opleidingscontract, voltijds.
  • Verkoper met of zonder ervaring in Solopticas in Villarreal. Vast contract, fulltime.