Salaris van 30.000 euro: de Soib biedt een vaste baan op de Balearen om je in januari aan te melden

Nieuws

Hij Soib (Beroepsdienst van de Balearen) publiceren 139 vacatures waarvan de meerderheid dat heeft Contract voor onbepaalde tijd. De oprichting is urgent omdat dit verschillende professionele sectoren zijn met een tekort aan arbeidskrachten als de kerst voorbij is. Ze vragen het niet eerdere ervaring in veel gevallen ook geen hoger onderwijs, maar het selectieteam zal het positief waarderen als het beschikbaar is, net als professionele certificaten.

Voor onder meer de huishoudelijke hulp of de gezondheidszorg is administratief personeel, chauffeurs of professionals nodig. Hoewel de arbeidsomstandigheden in elk van de vacatures vermeld staan, benadrukken de Human Resources-teams van sommige reclamebureaus dat het de voorkeur verdient om het zogenaamde blinde CV op te sturen bij het solliciteren op een vacature. Dit garandeert gelijke kansen en non-discriminatie.

Niet bij alle functies wordt het salaris gepubliceerd; dit zal veranderen en de kandidaat zal dit tijdens het sollicitatiegesprek kunnen vernemen. Aan de andere kant zijn er bedrijven die ze hebben gepubliceerd. Daaronder de ruim 30.100 euro die een tekenaar rekent, 24.000 euro in het geval van timmermannen of de loonsom van 21.000 euro die verschijnt in het geval van chauffeurs.

Permanente vacatures op de Balearen Soib

De Servei d’Ocupació de les Illes Balears heeft vacatures voor de eilanden Mallorca, Menorca, Cabrera, Ibiza en Formentera. In sommige daarvan is het een vereiste om als werkzoekende ingeschreven te staan.

  • 2 vrachtwagenchauffeurs in Sant Lluís (Menorca), salaris van 22.012 euro.
  • Schoonheidsspecialiste voor een schoonheidscentrum in Maó, fulltime, salaris van 15.400 euro.
  • Eersteklas officier – timmerman in Sant Josep de sa Talaia (Ibiza). Fulltime, van 08.00 uur tot 16.00 uur.
  • Busmonteur voor een transportbedrijf in Alcudia (Mallorca). Voltijds, salaris van 27.488 euro.
  • Assistent aluminium- en glasmonteur in Sant Llorenç de Cardassar (Mallorca), salaris van 15.120 euro.
  • Airconditioning installateur, in Mercadal. Voltijds, salaris van 19.736 euro. Openingstijden van 7.00 uur tot 15.00 uur
  • Eersteklas onderhoudsfunctionaris voor faciliteiten in Mao. Salaris van 19.933 euro, voltijds, onmiddellijke indiensttreding.
  • Ontwerper-tekenaar met een handicap (33%) in Palma. Voltijds, salaris van 30.186 euro.

Hoe solliciteert u naar een vacature op de Balearen?

Solliciteren naar een baan op de Balearen via de Arbeidsvoorzieningsdienst is eenvoudig. U moet naar de website van Soib gaan en ‘Privé vacatures’ selecteren. Er verschijnt een lijst met de vacatures waar u de sollicitatie naartoe kunt sturen. Wanneer u een geschikte vindt om aan te vragen, zult u op de naam moeten klikken zodat de voorwaarden worden geopend.

Op de rode knop verschijnt ‘Meld je aan voor de aanbieding’ en er wordt een nieuw venster geopend met een registratienummer en de persoonlijke gegevens die je moet invullen.