Vacatures vandaag, 11 januari: deze bedrijven hebben vacatures met een salaris van 2.500 euro

Nieuws

Hij Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) via zijn banenzoekportaal ‘Empléate’ net zoals Infojobs Ze lanceren nieuwe banen die met spoed moeten worden vervuld. Vandaag 11 januari 2024 Er verschijnen vacatures als obers, leraren, monteurs of computerwetenschappers met goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een contract voor onbepaalde tijd, een voltijds dienstverband en betaling van extra’s en bonussen in sommige functies. Bovendien is er de mogelijkheid om jeugdbeurs die op zoek zijn naar hun eerste baan.

Afhankelijk van het cv dat je wilt versturen, zijn er enkele vacatures waarbij niet om ervaring of hoger onderwijs wordt gevraagd. Je hoeft alleen maar aan te tonen dat je ESO of Baccalaureaat hebt afgerond. Er veranderen dingen in de meer gespecialiseerde sectoren zoals de architectuur, de gezondheidszorg of de afhankelijke zorg, waar het mogelijk is dat zij een universitair diploma, een beroepscertificaat of opleidingen nodig hebben.

De tweede week van januari zijn er actieve vacatures in verschillende sectoren, zoals in de logistiek waar ze magazijnmedewerkers zoeken of in supermarkten: Aldi en Mercadona zoeken personeel.

Vacatures vandaag 11 januari

Het SEPE ‘Empléate’ portaal en het Infojobs platform publiceren nieuwe mogelijkheden om het jaar 2024 met een nieuwe baan te beginnen.

De SEPE publiceert vacatures om vandaag nog uw CV te versturen

De vacatures op het ‘Empléate’-portaal van de staatsdienst voor arbeidsvoorziening hebben een open sollicitatieperiode, aangezien de toetreding tot de verschillende aangekondigde bedrijven onmiddellijk is. Dit zijn enkele:

 • Accountant in Malaga, met meer dan zes maanden ervaring, Engels op gemiddeld niveau is vereist. Vast contract, fulltime. Salaris van 18.000 euro.
 • Senior technicus in preventie van arbeidsrisico’s in Toledo. Een universitair diploma en een specialiteit in preventie en uitgebreide veiligheid zijn vereist, met waardevolle ervaring van meer dan twee jaar, een rijbewijs. Salaris van 30.000 euro (2.500 euro per maand).
 • 3 schoonmaakmedewerkers onderweg in Malaga. Voor mensen met een beperking van 33%. Salaris van 16.000 euro, ploegendienst volgens de behoeften van het bedrijf (ochtend of middag).
 • Kwaliteitsmanager in Granada, diploma lesgeven met een specialiteit in speciaal onderwijs, met meer dan twee jaar ervaring. Vast contract en salaris van 26.000 euro.
 • Optische assistent in Navarra, fulltime, salaris maximaal 19.700 euro.
 • Carrosserieschilder van auto’s. Salaris van 23.000 euro, zonder studies en eerdere ervaring wordt gewaardeerd.

Vacatures gepubliceerd door Infojobs

Ook het werkgelegenheidsplatform ‘Infojobs’ publiceert de behoeften van huur personeel in van verschillende bedrijven. Dit zijn enkele waar u nu uw CV naartoe kunt sturen.

 • Vastgoedadviseur voor Tecnocasa, salaris van 27.000 euro. In Aluche, Leganés en het centrum van Madrid.
 • Specialist op het gebied van kwaliteitsborging en regelgeving in Bilbao. Salaris van 28.000 euro, minimale ervaring van 2 jaar wordt gewaardeerd, voltijds contract van onbepaalde duur. Gevorderd Engels is essentieel.
 • Geroculturist in Vic (Barcelona), voltijds opvangcontract, met ervaring van minimaal 1 jaar. Salaris van 1.200 euro per maand.
 • 3 onderhoudstechnici in Cloverty, in Arganda del Rey (Madrid), met een minimale ervaring van minimaal 3 jaar, voltijds contract van onbepaalde duur.
 • Kelner voor Il Gondoliere, salaris van 3.000 euro per maand, met 2 jaar ervaring, vast contract, deeltijds.
 • Vaste leraar om te werken bij het onderwijscentrum English Connection Los Rosales, salaris van 16 euro per uur.