Leroy Merlin zoekt personeel: salaris van 1.300 euro zonder ervaring en vast contract

Nieuws

Leroy Merlijn, de bekende Franse decoratie- en keukenartikelenketen, lanceert in de maand januari interessante vacatures met 583 vacatures. Van hen zijn er 267 bij Contract voor onbepaalde tijd om te werken in een van de meer dan 120 winkels, magazijnen en logistieke centra. Zodra de kerstcampagne voorbij is, is Leroy Merlin op zoek naar werknemers om een ​​personeelsbestand te consolideren dat blijft groeien, aangezien de trend is om vestigingen te blijven openen.

De posities zijn voor kassamedewerkers, klantenservicemedewerkers aan de balie, verkoopadviseurs, magazijnmedewerkers…er is een grote verscheidenheid aan beroepen. Het valt op dat voor velen van hen Ze vragen niet om eerdere ervaringen en de stage vindt plaats zodra de arbeidsovereenkomst is ondertekend. Ook voor jongeren met een stagecontract zijn er enkele mogelijkheden. En ze benadrukken dat ze geen studies nodig hebben, het zal alleen voldoende zijn om de ESO op dat moment te presenteren stuur het CV.

Wat het salaris betreft, moet worden opgemerkt dat Leroy Merlin betaalt op basis van wat is vastgelegd in de CAO Warenhuizen (BOE van 30 mei 2023), waarin een basissalaris wordt aangegeven van 15.705,65 euro per jaar (1.308 euro per maand in 12 loonjaren). ).

Vacatures bij Leroy Merlin met een contract van onbepaalde duur

De doe-het-zelfketen heeft 267 actieve vacatures met een vast contract in de rubriek ‘Werken bij ons’. Hoewel de meeste van hen in Madrid zijn gevestigd, zijn er mogelijkheden om overal in Spanje een baan te vinden.

  • Tuinverkoper in San Sebastián de los Reyes, met parttime werk en wekelijkse wisselende diensten.
  • Kassier in Platja d’Aro met een parttime werkdag van 20 uur. Rotatieve draai.
  • Verkoper van tuinruimtes in Figueres, fulltime 40 uur, roterende diensten.
  • Kassier met een handicap van 33% of meer, om te werken in La Orotava. Parttime 20 uur per week.
  • Fulltime houtverkoper in Oiartzun. Rotatieve draai. Er worden ook deskundige elektroverkopers gezocht.
  • Projectadviseur in Xativa (Valencia). Ervaring in de sector is vereist, met financiële basiskennis en kennis van kantoorautomatisering (gemiddeld – hoog niveau).
  • Gereedschapsverkoper met een wisselende deeltijdbaan van 30 uur in Ponferrada.
  • Kassier in Malaga, met een parttime en split-shift van 24 uur.
  • Stocker met parttime 30 uur nachtdienst in Malaga.

Werken bij Leroy Merlin is niet de enige optie voor mensen die op zoek zijn naar iets nieuws Arbeidsovereenkomst. Ook de snoepfabriek van Haribo is op zoek naar personeel en Aldi richt zich op werkgelegenheid voor 50-plussers, waardoor er ruim 50 nieuwe vacatures ontstaan.

Hoe u uw CV naar Leroy Merlin kunt sturen

Uw CV naar Leroy Merlin sturen en deelnemen aan het personeelsselectieproces is eenvoudig. Het eerste dat u hoeft te doen, is hun website bezoeken en het gedeelte Vacatures zoeken. Eenmaal daar verschijnen er verschillende filters waarin je de functie kunt kiezen die het beste bij jouw cv past. Je kunt invullen: provincie, stad, vast of tijdelijk contract.

Ook wordt gebruik gemaakt van ‘Fulltime’ of het type ploegendienst. De banen zouden de voorraadhouder, kassier, verkoper of adviseur zijn in delen van de winkel, zoals elektriciteit, huishoudelijke artikelen of tuinieren. Wanneer het Human Resources-team het cv evalueert, nemen zij contact op met de kandidaat voor een sollicitatiegesprek.