Vacature vandaag, 22 januari, met een vast contract en zonder ervaring: salaris van 20.000 euro

Nieuws

Hij Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE)via ‘Empléate’ en het banenzoekplatform Infojobs lanceren nieuw vacatures die vandaag 22 januari met spoed worden ingevuld. Velen hebben dat gedaan Contract voor onbepaalde tijd en ze vragen niet om ervaring bij het versturen van het cv.

Dit zijn posities in sectoren die zo gevarieerd zijn als verzekeringsmakelaardij, promotors van NGO, makelaar of winkelbediende. Wat het salaris betreft, zijn er salarissen van 20.000 euro per jaar (1.666 euro per maand) bij franchisebedrijven of tot 5.000 euro voor verkopers, aangezien in deze gevallen incentives en bonussen worden betaald voor de verkoop.

Dit zijn niet de enige actieve vacatures in deze voorlaatste week van januari. CaixaBank heeft de sollicitatieperiode openstaan ​​voor managers en andere vacatures, de SEPE publiceert vacatures voor schoonmaakpersoneel en ook het bekende tankstation Plenoil is op zoek naar personeel.

Vacatures vandaag 22 januari

De SEPE heeft via haar gespecialiseerde portaal ‘Empléate’ en de Infojobs-website deze actieve aanbiedingen. U hoeft zich niet kandidaat te stellen bewijzen van eerdere werkervaring en in veel gevallen ook niet hoger onderwijs.

Vacatures gepubliceerd door de SEPE met een contract voor onbepaalde tijd

 • Accountmanager voor een verzekeringsmakelaardij in Jaén, met een Baccalaureaat, opleidingscontract met mogelijkheid tot stabiliteit binnen het bedrijf. Hybride werkmodaliteit (persoonlijk met telewerken) ochtenduren, van maandag tot en met vrijdag. Salaris 20.000 euro.
 • 5 operators voor een alarmontvangstcentrale in Barcelona, ​​zonder studie of ervaring. Engels, Frans en een aanleg voor klantenservice zijn vereist. Salaris 16.000 euro.
 • Medewerker orthopedie in Fuenlabrada (Madrid), om klanten te bedienen. Salaris van 950 euro.
 • Bosbouwarbeider in Salamanca, zonder studie of ervaring, rijbewijs B, fulltime. Salaris van 22.000 euro.
 • 2 magazijnmedewerkers in Valencia, zonder studie, fulltime. Salaris van 18.000 euro.
 • Basisleraar, om te werken in een educatief centrum in Pontevedra. Onderwijsdiploma vereist, salaris 600 euro.

Vacatures zonder ervaring bij Infojobs

 • Architecten, ingenieurs, civiele en industriële bouw met en zonder ervaring kunnen door heel Spanje werken in een bouwbedrijf. Full time.
 • Er wordt personeel gezocht (aantal werknemers niet gespecificeerd) om een ​​stabiele campagne uit te voeren, met of zonder ervaring. Bij We Are Sales SL, salaris van 21.000 euro.
 • Adviseur van de franchisenemer voor Sin Vello van Láser Lowcost in Córdoba. Salaris van 20.000 euro.
 • NGO-promotoren, salaris gemiddeld 700 tot 1.800 euro, met een aanmoedigingspremie en deeltijdwerk. Ideaal voor studenten. In Barcelona.
 • Ober voor restaurant Hamburguesa Nostra in Madrid, parttime, salaris van 11.000 euro.
 • Remax Marítima makelaar voor Estepona. Fulltime, salaris nader overeen te komen tijdens het sollicitatiegesprek.