Telepizza is op zoek naar bezorgers met een vast contract om in het weekend te werken

Nieuws

Telepizza opent een personeelsselectieproces bezorger en assistent winkelbediende om pizza’s te maken. Om deze reden heeft het nieuwe actieve vacatures met Contract voor onbepaalde tijd En deeltijd waarmee je werk en studie kunt combineren. Dit zijn functies die ideaal zijn voor jongeren die een werkend leven willen beginnen en tegelijkertijd extra geld willen verdienen waarmee ze autonomie kunnen verwerven en hun studie kunnen betalen. De dag, in het gezelschap van ‘Het geheim zit in het deeg‘, is gedeeltelijk voor zowel pizza-assistenten als voedselbezorgmanagers.

Onder de arbeidsvoorwaarden moet worden opgemerkt dat er naast deze deeltijdwerkdag ook een deeltijdwerkdag zal zijn full time en zelfs urenlang. De motorfiets is eigendom van de onderneming, dus de kandidaat hoeft alleen zijn rijbewijs te overleggen en te bewijzen dat hij dit voertuig al een keer heeft bestuurd. Ze vragen niet om eerdere ervaringen. Dit doen zij alleen bij levering van motorfietsen. Studeren is ook niet nodig en zodra je gaat werken, komt de opleiding voor rekening van het bedrijf.

Hij salaris in rekening gebracht bij Telepizza Dit is afhankelijk van de functie en de gewerkte uren. Het Glassdoor-portaal benadrukt dat er jaarlijks 11.114 euro in rekening wordt gebracht, ongeveer 956 euro per maand. De uurlonen van hun kant worden op Indeed aangegeven, met 6,39 voor bezorgers en 6,81 voor winkelpersoneel. Momenteel staan ​​er vacatures open om stabiel werk te vinden in veel professionele sectoren, als u actief op zoek bent naar werk.

Werken als bezorger bij Telepizza

De ketting van de bekende slogan ‘Het geheim zit in het deeg‘ heeft nieuwe vacatures op haar website staan ​​waar u nu uw CV naartoe kunt sturen. Voor allemaal staat de sollicitatieperiode open om in januari bij Telepizza aan de slag te gaan. Er zijn vacatures voor werk alleen in het weekendwanneer er thuis meer vraag is naar voedsel.

 • Pizzabezorger in Sant Andreu la Barca. Contract van onbepaalde duur en deeltijds werk van 12 uur, flexibele uren om werk en studie te combineren. U moet meerderjarig zijn en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.
 • Pizzabezorger in Puertollano (Ciudad Real), parttime ’s nachts, 12 uur per week. Contract van onbepaalde duur en opleiding door het bedrijf.
 • Bezorger voor Picassent (Valencia), met bedrijfsmotor, vast contract vanaf de eerste dag en een dag van 12 uur in de week. Flexibel uurrooster dat een goede balans tussen werk en privé mogelijk maakt.
 • Pizzabezorger in Arroyo de la Miel (Benalmádena), vast contract, 12-urige werkweek. Flexibel rooster. Meerderjarig, met een geldig rijbewijs en werkvergunning.
 • Fietsbezorger in Urretxu (Guipúzcoa), het bedrijf levert de fiets. Ervaring met het vervoeren van fietsen.
 • Pizzabezorger in Astorga (León). Met een bedrijfsmotor en een contract voor onbepaalde tijd vanaf het eerste moment. 12 urige werkweek. Opleiding door het bedrijf.

Functie winkelassistent

Telepizza biedt ook werk aan als winkelbediende. Een functie die de functies heeft van het maken van pizza’s, het bieden van klantenservice en het ondersteunen van alle taken die achter de toonbank worden uitgevoerd. En, zoals ze benadrukken “die ons beste geheim weten te bewaren”.

 • Winkelassistent voor Puertollano (Ciudad Real), vast contract met deeltijdwerk van 12 uur. Voortdurende opleiding door het bedrijf, vereist dat u meerderjarig bent, over een geldige werkvergunning beschikt en ervaring heeft met klantenservice.
 • Winkelbediende in Puerto de la Cruz (Tenerife), vast contract met een werkdag van 12 uur.
 • Winkelbediende in Betanzos (Coruña), deelcontract van onbepaalde duur, voor een dag van 12 uur in de week.
 • Plaatsvervangend winkelmanager voor Vigo, vast contract. Beheer de klantenservice, controleer de status van het product van de winkel, voer openings-, middag- en sluitingstaken uit, directe verkoop voor, tijdens en na de spits. personeelszaken beheren.
 • Plaatsvervangend winkelmanager voor Arteixo (Coruña), vast contract vanaf dag één, permanente opleiding, goede klantenservice, toezicht houden op faciliteiten.

Om het CV naar Telepizza te sturen, moet u naar het arbeidsportaal gaan en het aanbod selecteren dat het beste bij het profiel van de kandidaat past. Zodra u uw keuze heeft gemaakt, klikt u op ‘Aanmelden’. Het bedrijf zal om persoonlijke gegevens vragen en de kandidaat een aantal vragen stellen. Wanneer alles is ingevuld, klikt u op het vakje om de algemene voorwaarden te accepteren.