De BOE publiceert opposities met 1.726 vacatures en een banenbank voor administratief personeel

Nieuws

Hij Officiële Staatscourant (BOE) heeft een gepubliceerd nieuwe oproep tot oppositie in deze derde week van januari, met 1.726 vacatures en verschillende openbare arbeidsbeurzen, waaronder één voor werken als beheerder in La Rioja. Dit is een kans om een ​​carrière als ambtenaar te verwerven in verschillende overheidsdiensten, zowel op staats-, regionaal als lokaal niveau.

Het Ministerie van Financiën en Publieke Functie presenteert verschillende selectieve processen, waarbij de technische en administratieve posities van de Belastingdienst opvallen, met respectievelijk 504 vacatures en 823. Een andere van de grootste verschijnt bij het ministerie van Binnenlandse Zaken van Catalonië, waar ze 300 brandweerlieden nodig hebben. Deze tegenstellingen zijn toegankelijk met het baccalaureaatdiploma.

Het krijgen van een openbare baan is een garantie voor stabiliteit, maar niet alleen dat. Tegenstanders streven naar een salaris dat in overeenstemming is met de kosten van levensonderhoud. Het salaris van ambtenaren in Spanje verandert afhankelijk van de groep waartoe de functie behoort (A1, A2, B, C1, C2 en E), en omvat bonussen zoals extra loon, driejaren of verschillende aanvullingen. De salarissen van ambtenaren worden gepubliceerd op de website van de Rijksoverheid.

BOE is tegen om in januari ambtenaar te worden: plaatsen en werkgelegenheidspool

Alle calls die hieronder verschijnen zijn al gepubliceerd door de BOE en hebben daarom een ​​open sollicitatieperiode. Om het examen te kunnen afleggen, moet u zich normaal gesproken inschrijven in het elektronische register en voor sommige examens moet u examengeld betalen, zoals de 30 administratieve vacatures die een paar dagen geleden zijn gepubliceerd door de provinciale raad van Almería.

Roep op tot een selectief proces bij het ministerie van Financiën

De BOE kondigt de lancering aan van opposities om een ​​baan bij de overheid als ambtenaar van het ministerie van Financiën te verkrijgen. Met 823 posities als administratief en 504 als technici, hebben ze voor de eerste een universitair diploma nodig, terwijl voor de laatste een baccalaureaat. De vereisten en deadline voor aanmelding staan ​​binnen de call.

Brandweerlieden voor het ministerie van Binnenlandse Zaken van Catalonië

Het ministerie van Binnenlandse Zaken van Catalonië moet 300 brandweerlieden aan zijn personeel toevoegen. De aanmeldingsperiode is open tot 5 februari. Van het totaal zijn er 120 gereserveerd voor vrouwen. zoals weergegeven in het gesprek. Dit zijn posities voor de technische schaal (C1) van de Generalitat van Catalonië (Gencat).

30 plaatsen voor gezondheidswerkers in de gevangenis

Hij Ministerie van Binnenlandse Zaken is op zoek naar 20 functionarissen die willen werken als professionals in de penitentiaire gezondheidszorg. Daartoe kondigt zij een oproep aan met een deadline tot 24 januari en waarvoor zij een universitair diploma in geneeskunde en chirurgie aanvragen.

Andere oppositiestandpunten gepubliceerd door de BOE

Daarnaast zijn er nog andere oproepen waarvan de aanmeldingsperiode open is:

  • 12 plaatsen voor hogere afgestudeerden van autonome organisaties van het Ministerie van Industrie, Toerisme en Handel (tot 9 februari).
  • 9 plaatsen voor Havenpolitie van het Ministerie van Transport, Mobiliteit en Stedelijke Agenda (tot 8 februari).
  • 1 Technicus komt te werken aan de Universiteit van Alicante (tot 26 januari).
  • 2 technici voor het Ministerie van Transport, Mobiliteit en Stedelijke Agenda, met een universitair diploma, Technische Ingenieur of FP.

De BOE publiceert openbare vacatures voor bestuurders

Binnen de publieke werkgelegenheidsoproepen van de BOE lijken publieke werkgelegenheidspools op verschillende punten als beheerder te fungeren.

  • Directeur rijscholen voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Deadline open tot 9 februari.
  • Leraar verkeersopleiding, voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken.
  • Onderzoekstechnicus voor de Universiteit van Valencia. Tot 22 januari.
  • Technicus voor de Autonome Universiteit van Madrid, tot 23 januari.
  • Algemene administratie in La Rioja, voor universitair afgestudeerden. tot 7 februari.

Al deze oproepen verschijnen op het algemene punt van de website administracion.gob.es. Hier kunt u niet alleen de BOE van elke oproep raadplegen, maar ook de vereisten en specifieke documentatie van elke oppositie raadplegen.