Salaris van 45.000 euro: dit Europese land zoekt Spanjaarden om te werken

Nieuws

Duitsland Het wordt beschouwd als een van de meest vooraanstaande landen op het gebied van werkgelegenheid in Europa. Het aanbod aan banen is zeer hoog, met bijna 840.000 vacatureszoals opgemerkt door Eures-netwerkdat samenwerkt met de Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE). Op deze pagina vindt u meerdere mogelijkheden om in Duitsland te werken, met de stimulans om geld te verdienen hoge salarissen en dat je hoeft geen Duits te spreken of een studie hebben.

Hij gemiddelde salaris van een werknemer in Duitsland Zoals benadrukt door de SEPE, bevindt het zich in de 55.041 euro per jaar, dat wil zeggen 4.587 euro in 12 betalingen. Deze lijst wordt alleen overtroffen door Luxemburg of Denemarken, die altijd spreken van een Europese omgeving. Vergeleken met Spanje, waar het interprofessioneel minimumloon zal stijgen naar 1.134 euro per maand, bedraagt ​​dit in Duitsland 23.964 euro per jaar (1.997 per maand).

Hoewel de officiële taal Duits is, is het voor veel van de te vervullen functies niet nodig om de taal te spreken. Veel bedrijven bieden gratis training aan om het snel te leren en de nodige spreekvaardigheid te verwerven om te functioneren in omgevingen zoals horeca of logistiek.

Vacatures om in Duitsland te werken

Het Eures Netwerk heeft bijna 840.000 vacatures voor Spanjaarden die in Duitsland willen werken. Onlangs werd in deze zelfde ruimte gepubliceerd dat kleuterscholen leraren nodig hebben, met een salaris van 3.300 euro en de mogelijkheid van gratis huisvesting. Maar er is meer en ze kunnen worden geraadpleegd door rechtstreeks naar de rubriek ‘Vind een baan’ van Eures te gaan.

In veel daarvan bedraagt ​​het salaris boven de 40.000 euro per maand stabiele werkgelegenheidsgarantie omdat er een contract voor onbepaalde tijd is getekend. Enkele van de laatst gepubliceerde aanbiedingen zijn:

  • Vorkheftruckbestuurder. Voltijds rooster met 24 vakantiedagen per jaar. Mogelijkheid tot salarisverhoging op basis van prestaties.
  • Tourmanager: informatiebeheer voor sociale netwerken en communicatiedirecteurfuncties voor Holiday on Ice.
  • Magazijnmedewerker die transportcoördinatorfuncties vervult. Met flexibele uren en de mogelijkheid tot wisselende diensten.
  • Verantwoordelijk voor het orderbeheer in de Lean HR-magazijnen, gevestigd in Kleve. Full time. Daarnaast zijn wij op zoek naar een distributiemanager.
  • Fulltime loodgieters en pijpfitters.
  • Fulltime slotenmakers aan de slag bij Christof Industries CRO.
  • Exploitanten die in verbrandingsovens, waterzuiveringsinstallaties en aanverwante faciliteiten moeten werken, evenals loodgieters en personeel dat leidingen moet installeren, in MIPS.

Al deze vacatures kunnen worden geraadpleegd via het Eures-netwerk, waarbij elke vacature het salaris en de arbeidsvoorwaarden weergeeft om erop te solliciteren.

Hoe te werken in Duitsland

Om in Duitsland te werken, Spaanse staatsburgers Ze vereisen geen speciale vergunningen of machtigingen. Volgens de website van het Ministerie van Arbeid en Sociale Economie komt dit omdat Duitsland er zo uit ziet lid van de Europese Unie, valt onder de overeenkomst over het vrije verkeer van werknemers. Het is daarom niet nodig om een ​​werkvergunning van de Duitse autoriteiten te verkrijgen.

Ze raden u echter aan dat u, voordat u voor werk naar Duitsland verhuist, over een geldige DNI of NIE, de Europese gezondheidskaart, een bijgewerkt curriculum vitae en een kopie van het werkgeschiedenisrapport beschikt. Er wordt ook voorgesteld om een ​​formulier U1 te hebben, dat de bijdragen voor het innen van uitkeringen in Duitsland certificeert, en een strafbladcertificaat, vereist door sommige bedrijven, vooral in banen die verband houden met de zorg voor kinderen of ouderen.

Eenmaal in Duitsland is het noodzakelijk om u als werkzoekende te registreren bij de ‘Agentur für Arbeit’ die overeenkomt met uw woongebied. Bovendien is ‘Jobbörse’ het grootste banenportaal van het land, dat ook beroepsopleidingen en stagemogelijkheden biedt.