De Bank van Spanje heeft administratieve assistenten nodig: zij vragen alleen om ESO

Nieuws

Hij Bank van Spanje (BdE) kondigt aan publieke werkgelegenheid via een selectief proces door het systeem van concurrentie – oppositie ter dekking van 67 administratief assistent functies in hun kantoren. De vacatures behoren tot de niveau 5, en zijn functies zijn onder meer het uitvoeren van boekhoudkundige werkzaamheden, budgettering, het inhuren en up-to-date houden van de database. Alle bestemmingen zijn in principe om in Madrid te werken.

Hij salaris dat een niveau 5 van de Bank of Spain verdientzoals het geval is met deze administratieve assistenten 1.500 euro per maand volgens gegevens van het Glassdoor-portaal. Voordat u deze examens aflegt om een ​​vaste baan te krijgen bij de belangrijkste financiële instelling in Spanje, moet u aantonen dat u de Engelse taal beheerst, flexibele uren heeft en beschikbaar bent om zowel nationaal als internationaal te reizen.

De aanmeldingstermijn voor inschrijving voor deze BdE-wedstrijden staat open tot 7 februari.

Vereisten om in te schrijven voor de BdE-wedstrijden

Voor deelnemen aan het selectieproces van de Bank van Spanje Het is noodzakelijk om te bewijzen dat aan een reeks voorwaarden is voldaan, waaronder de algemene (die vereist zijn in alle competities) en de specifieke. De eerste zijn de nationaliteiten die verwijzen naar de Spaanse nationaliteit of die van een lidstaat van de EU of de EER. De specifieke voor deze oproep zijn:

  • De afgestudeerde van het verplicht secundair onderwijs (ESO) of een ander hoger onderwijs, gelijkwaardig of analoog, onderworpen aan de beoordeling van de Bank van Spanje.
  • Spaanse kwalificaties: toon de vereiste officiële kwalificatie, en in het geval van buitenlandse kwalificaties, de homologatie of gelijkwaardigheid, evenals een Europees Diploma Supplement (SET)-certificaat.

Van de genoemde plaatsen (67) zijn er 3 voor mensen die een handicap van 33% of hoger kunnen aantonen.

Hoe u zich kunt aanmelden voor de opposities voor de Bank van Spanje

De aanvraag om deel te nemen aan dit BdE-selectieproces moet elektronisch worden ingediend via de officiële website van de entiteit. Daar verschijnen de gegevens van elke oproep, met de nodige documenten om de aanvraag in te vullen en te verzenden. Ook een korte handleiding waarin de te volgen stappen gedetailleerd worden uitgelegd. Houd er rekening mee dat u voor het formaliseren van de inschrijving een vergoeding van 24 euro aan deelnamerechten moet betalen. Bij de aanvraag moet documentatie worden gevoegd.

Er zijn er een aantal die essentieel zijn, zoals training, eerdere werkervaring en ervaringen die dienen om punten te scoren in de competitiefase.