Salaris van 1.800 euro en contract van onbepaalde duur: 228 werknemers dringend nodig op de Canarische Eilanden

Nieuws

Hij Canarische arbeidsvoorzieningsdienst (SCE) heeft 228 gepubliceerd vacatures om te werken op eilanden zoals Tenerife, Lanzarote, La Palma of Gran Canaria, in sectoren als de bouw, horeca, ouderenzorg en zelfs het onderwijs. Onder de vacatures, degenen die aanbieden Contract van onbepaalde duur, een salaris van 1.800 euro per maand en intensieve werkdag.

De provincie die de meeste vacatures genereert is Tenerife, met 84, gevolgd door Gran Canaria (67), Lanzarote en Fuerteventura (elk 29), La Palma (13), La Gomera (4) en El Hierro (2). Wat de arbeidsomstandigheden betreft, valt op dat er bij velen sprake is van een contract voor onbepaalde tijd, met een volledige dag (40 uur) en de mogelijkheid dat het intensief is: alleen in de ochtend of in de middag.

Een ander voordeel van werken op de Canarische Eilanden dankzij de SCE-vacatures is dat veel bedrijven, vooral die in kantoren, de mogelijkheid bieden om twee of drie dagen per week te telewerken. Over de salarissen variëren van 1.500 tot 1.800 euro gemiddeld genomen, hoewel het in sommige gevallen nodig zal zijn om de CAO van de sector te raadplegen.

Vacatures op de Canarische Eilanden met dringende opname

In bijna alle vacatures die door de Canarische Eilanden Arbeidsdienst worden aangekondigd, wordt vanaf het begin een contract voor onbepaalde tijd aangeboden. Bij de campagnes die tijdelijk zijn, vanwege de eisen van de zomercampagne, wordt de mogelijkheid overwogen om door te gaan en permanent te worden. Maar het zal afhangen van de prestaties en het bedrijf.

Enkele van de vacatures die in de SCE worden gepresenteerd om het CV nu te verzenden zijn:

  • Dierenartsen in Tenerife Zuid, voltijds en vast contract. Het is essentieel om geregistreerd te zijn. Geen ervaring nodig.
  • Adviseurs om in verschillende bedrijven in Santa Cruz de Tenerife te werken, het is noodzakelijk om geregistreerd te zijn als werkzoekende en een training te hebben gevolgd in innovatieprogramma's, een salaris van 1.800 euro.
  • 8 metselaars voor Las Palmas de Gran Canaria, met de categorie metselaars, vast contract, voltijds.
  • 2 automonteurtechnici in San Bartolomé (Lanzarote), het is essentieel om een ​​opleiding te hebben met betrekking tot automechanica en een wenselijke ervaring van 3 jaar. Vast contract, fulltime en roterende dienst.
  • Leraren in het basisonderwijs in het algemeen, met een diploma basisonderwijs op La Palma, moeten over een hoog niveau van digitale vaardigheden en een rijbewijs beschikken.
  • Arbeidstraining Trainers in Lanzarote, met rijbewijs B en 3 jaar aantoonbare ervaring.
  • Kapiteins en schippers van vissersvaartuigen in Valverde (El Hierro), zonder studies.
  • Glazenwassers in Santa Lucía de Tirajana, Gran Canaria, Salaris van 1.653 euro per maand. Maandag t/m vrijdag uur.
  • 2 administratieve medewerkers voor de algemene administratie. In Arrecife is computerkennis in Word en Excel vereist.

Hoe u zich kunt aanmelden voor een baanaanbieding op de Canarische Eilanden

Om u aan te melden voor een van de vacatures van de Canarische Eilanden Arbeidsdienst, moet u naar de SCE-website gaan. Eenmaal binnen wordt het vervolgkeuzemenu geopend met vacatures met vacatures. U moet degene selecteren waarin u geïnteresseerd bent en op een computerpictogram klikken dat aan het einde van de aanbieding verschijnt.

De arbeidsvoorwaarden zijn geopend en wanneer alle vereisten zijn gecontroleerd, moet je naar het einde gaan, waar staat 'Betekent om uw interesse in het aanbod kenbaar te maken'. Daar moet u op de geselecteerde modus klikken om het cv te verzenden en wachten tot de Human Resources-managers contact opnemen met de kandidaat.