Salaris van 1.500 euro: de SEPE publiceert permanente vacatures voor gezinsleden

Nieuws

Hij Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) heeft nieuwe vacatures voor winkelbedienden of warenhuizen. Deze vacatures verschijnen op hun jobportaal ‘Empléate’ waarvoor ze geen eerdere ervaring of studies vereisen. De enige vereiste is om te hebben Verplicht secundair onderwijs hoewel het in sommige functies eerder in soortgelijke functies heeft gewerkt, positief gewaardeerd zal worden. De sollicitatieperiode is nu geopend en het CV kan naar de te vervullen vacatures worden verzonden.

Er worden werknemers gezocht voor klerkenfuncties met de functies van kassier, stocker of fysieke en online klantenservice. Ze zijn allemaal afkomstig uit vaste baan, wat stabiliteit vanaf het eerste moment garandeert. Maar de vereisten en arbeidsomstandigheden zoals uren, studies of eerdere ervaring variëren. In veel gevallen is het niet verplicht, maar het wordt wel gewaardeerd, net als talen.

Het salaris bedraagt ​​1.500 euro voor bepaalde specifieke functies, zoals regionale kostuumverkoper in Valencia. Bij veel vacatures verschijnen bonussen als een stimulans voor verkoop, anciënniteit of twee extra betalingen. Maar dat zal in de CAO’s moeten worden geraadpleegd, en de salarisverhogingen die met het jaar 2024 komen, moeten worden geanalyseerd.

Vacatures voor gezinsleden gepubliceerd door de SEPE

Vacatures om als klerk te werken in particuliere bedrijven, magazijnen of grote ketens zijn nu beschikbaar op het SEPE-arbeidsportaal ‘Empléate’. Dit organisme, afhankelijk van Ministerie van Arbeid en Sociale Economie Het werkt zijn publicaties dagelijks bij, met gegevens die het van verschillende bedrijven ontvangt. Dit zijn enkele waarnaar u nu uw CV kunt sturen:

  • Bediende met kassawerkzaamheden in Barcelona. Er is geen studie nodig en twee jaar ervaring wordt op prijs gesteld. Salaris van 9.000 euro per jaar en uren zijn van 9.00 tot 16.00 uur.
  • Bediende voor winkelcentrum in Las Palmas. Er worden incentives betaald voor de verkoop en er wordt gratis training gegeven door het bedrijf. Zonder studies en waardevolle ervaring van ruim 6 maanden.
  • Bediende die regionale kleding (typische kostuums) verkoopt in Valencia. Fulltime van 10.00 tot 14.00 uur en van 16.30 tot 20.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Salaris van 1.400 euro, ze betalen incentives voor verkoop.
  • Bediende in Santa Cruz de Tenerife. Vereiste: spreek Engels op gemiddeld niveau, ervaring van meer dan twee jaar wordt gewaardeerd. Zonder studies.
  • Bediende voor de Ulanka-winkel in A Coruña – Parttime winkelmanagerfunctie met een salaris van 1.700 euro.
  • Bediende aan het werk in een churrería in Las Palmas. Wij zoeken twee mensen met een salaris van 15.000 euro per jaar. Openingstijden van 12.00 tot 18.00 uur.
  • 2 griffiers voor winkels en magazijnen in Asturië. Salaris van 17.700 euro en uren van 15.00 uur tot 23.00 uur.

Hoe u zich kunt inschrijven voor een SEPE-baanaanbieding

Solliciteren via de vacatures gepubliceerd door de SEPE U zult het ‘Empléate’-portaal moeten betreden. Wanneer u vacatures zoekt die u interesseren, typt u ‘medewerker’ in de zoekbalk.

Er wordt een brede lijst geopend (in dit geval 910 vacatures) met de vacatures die nu toegankelijk zijn. stuur CV. Nadat u de voorwaarden van de arbeidsovereenkomst heeft bekeken, klikt u op ‘Bezoek het aanbod’ of ‘Aanmelden’. Er wordt om een ​​gebruikersnaam en wachtwoord gevraagd. Als u deze niet heeft, moet u er een aanmaken.

Je kunt er ook mee meedoen via Facebook, iets dat het proces enorm vereenvoudigt. Als erom wordt gevraagd, hoeft het Human Resources-team van het bedrijf alleen nog contact op te nemen met de kandidaat voor een sollicitatiegesprek.