Amazon zoekt magazijnmedewerkers zonder ervaring: salaris van 1.800 euro

Nieuws

Amazon heeft een personeelsselectieproces geopend met nieuw vacatures om te werken in zijn logistieke centra verspreid over heel Spanje, zoals Magazijn ober. De omzetstijging als gevolg van de Kerst- en Driekoningencampagne maakt het noodzakelijk dat nieuwe werknemers zich dringend aansluiten. De Manpower Group heeft vacatures op haar website staan ​​die ingevuld kunnen worden full time of gedeeltelijk.

Ze vragen niet naar eerdere ervaringen of studies, en ze bieden gevarieerde contracten. Van onbepaalde tijd tot tijdelijk met de mogelijkheid om te verlengen wanneer deze afloopt. Of het een of het ander wordt gedaan, hangt af van de behoeften van het bedrijf. Wel stellen ze bijzondere eisen, zoals goed zicht, het vermogen om 22 kilo te tillen of het hebben van een werk- en verblijfsvergunning. Het salaris kan oplopen tot 1.800 euro per maand op fulltime basis.

Hoewel het niet nodig is om eerder in een magazijn te hebben gewerkt, wordt het hebben van kennis in de logistieke en pakketbezorgsector positief gewaardeerd. Het is ook een pluspunt om in ploegendiensten te kunnen werken en over een voertuig te beschikken om toegang te krijgen tot de faciliteiten. Andere interessante vacatures voor degenen die geen ervaring of studie nodig hebben en over goede arbeidsomstandigheden beschikken, zijn te vinden in El Corte Inglés of in de Inditex-winkels.

Vacatures bij Amazon

Voor werk bij Amazon, Er staan ​​13 vacatures open. Ze zijn allemaal te raadplegen op het Manpower-portaal. Het feit dat er zoveel vacatures beschikbaar zijn, betekent niet dat dit ook de vacatures zijn die moeten worden vervuld, want in één daarvan kunnen twee of meer magazijnmedewerkers vragen. Sommige zijn:

  • Magazijnmedewerkers voor het logistieke centrum van Amazon in Valladolid. Salaris tussen de 600 en 1.200 euro, er is geen eerdere ervaring vereist, maar je moet wel weten hoe je incidenten moet beheren, vrachtwagens moet ontvangen of de scanner op gebruikersniveau moet gebruiken.
  • Magazijnmedewerkers voor het logistieke centrum Coslada (Madrid). Salaris tussen de 600 en 1.200 euro per maand. Kan 8 uur staan ​​of lopen, met een goede oriëntatie en ruimtelijk vermogen. Contract van 32 uur.
  • Magazijnmedewerkers voor het logistieke centrum O Porriño, salaris tot 1.200 euro. Het vermogen om tot 22 kilo gewicht te dragen, het vermogen om zich te concentreren en te leren is vereist. Verlengbaar tijdelijk contract.
  • Magazijndragers voor een logistiek centrum in Bilbao, salaris tot 1.200 euro, met de mogelijkheid om Spaans te begrijpen, goede instelling, beschikbaarheid om ochtend-/middag-/nachtdiensten te werken.
  • Magazijnmedewerker voor Amazon Getafe. Dag met flexibel schema, eigen voertuig om toegang te krijgen tot de centrumfaciliteiten. Roterende ochtend-, middag- of avonddiensten van maandag tot en met zondag.
  • Magazijnmedewerker voor Amazon in Corredor de Henares, salaris tot 1.800 euro. Flexibele werkuren. Voltijds contract

Hoe solliciteer je naar een baan bij Amazon

Deze aanbiedingen voor werken als magazijnmedewerker bij Amazon, in de verschillende logistieke centra, staan ​​op de Manpower-pagina. Degenen die geïnteresseerd zijn in het krijgen van een van deze vacatures, moeten daarheen gaan en ‘Amazon’ in de zoekbalk invoeren.

De vacatures waarnaar u uw CV kunt sturen worden weergegeven. Klik op de tekst ‘Meld u nu aan’, vul uw persoonlijke gegevens in, voeg uw CV toe en klik op ‘Solliciteer’.