Prosegur heeft een gratis opleiding tot beveiliger: bij oplevering wordt een contract voor onbepaalde tijd getekend

Nieuws

Procureur personeel nodig dat wil werken als bewaker en hiervoor heeft het een geheel gratis cursus waarmee zij zelf verantwoordelijk zijn voor het opleiden van mensen die geïnteresseerd zijn in een baan in deze sector. Na voltooiing van de opleiding behaalt u het beroepscertificaat, tegelijkertijd twee machtigingen verkrijgen: de Persoonlijke Identiteitskaart (TIP) van de Bewaker en de Escort TIP.

Maar dit is niet het meest interessante aan deze gratis cursus, maar als je deze voltooit, word je aangenomen door het bedrijf. het tekenen van een vast contract. In dit geval zou het gaan om werken in Catalonië, al moet worden opgemerkt dat Prosegur deze cursussen doorgaans meerdere keren per jaar organiseert in andere delen van Spanje. Als u daarom niet op dit gebied kunt werken, kunt u uw vacatureportaal in de gaten houden om te zien of er nieuwe oproepen binnenkomen.

De opleiding in Catalonië, die gratis is zolang de belofte om een ​​jaar in het bedrijf te blijven, wordt nagekomen, heeft een duur van drie maanden. Dit wordt gegeven in een virtueel klaslokaal, hoewel je beschikbaar moet zijn om persoonlijke lessen in Barcelona bij te wonen, waarbij tussen de 14 en 16 sessies persoonlijk worden gegeven. Deze worden voornamelijk in de ochtend gegeven.

Vereisten om u aan te melden voor de Prosegur-cursus

Om je aan te melden voor de Prosegur-cursus voor beveiligers is het noodzakelijk dat je aan een aantal voldoet vereistenWat zijn ze:

  • De titel Verplicht Secundair Onderwijs (ESO), FP of hoger hebben.
  • Heb een hoge motivatie en roeping voor de veiligheidssector.
  • Zorg voor voldoende fysieke conditie om de fysieke tests te doorstaan.
  • Beschikken over volledige beschikbaarheid en onmiddellijke indiensttreding om de training uit te voeren, waardoor de kwalificatie als beveiliger wordt behaald.

Indien geselecteerd en de cursus zou voltooien, zouden mensen binnen het bedrijf gaan werken als bewakers die de volgende functies vervullen: verantwoordelijkheid voor de bescherming van eigendommen en mensen, bewaking en controle van faciliteiten (CCTV, alarmen, video's, persoonlijk, rondes…). .), zorgen voor een correcte naleving van de interne regels van de klant, controleren de toegang, identificeren mensen, vermijden criminele handelingen en werken samen met het Staatsveiligheidskorps en de strijdkrachten.

Deadline voor registratie

De geplande startdatum van de cursus is 20 maart 2024, dus aanvragen moeten nu worden verzonden. Om dit te doen, moet u de cursus invoeren die op uw arbeidsportaal is gepubliceerd en op ‘Een vacature aanvragen’ klikken. Vervolgens moet u zich op het platform registreren en het formulier invullen.