Noch Duitsland, noch Frankrijk: het Europese land dat Spanjaarden nodig heeft en een salaris biedt van 6.700 euro per maand

Nieuws

De EURES-netwerkonderschreven door Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) van het Ministerie van Arbeid en Sociale Economie (MITES), gelanceerd 26.539 banen dringend onder de aandacht te brengen Zwitsers. Voor deze vacatures zijn Spaanse werknemers nodig, waarvan er veel ook zijn Contract voor onbepaalde tijd, toegankelijk na tijdelijke contracten van 2 of 4 jaar. Om in Zwitserland te werken is het niet nodig om een ​​hoog niveau van Engels te hebben; Het is vereist om basisvaardigheden in zowel die taal als het Frans aan te tonen.

Zoals blijkt uit elk van de vacatures, Het is niet nodig om eerdere ervaringen te bewijzen en de belangrijkste bedrijven in het land kiezen ervoor om flexibele uren aan te bieden telewerken Vele malen per week. Hij het gemiddelde salaris in Zwitserland is 6.716 euro (6.655 Zwitserse frank) per maand. Deze bedragen verschijnen verzameld in de informatie over de arbeidsmarkt, op de website van SEPE.

Voor degenen die actief op zoek zijn naar een baan en deze ondanks de open mogelijkheden niet in Spanje kunnen vinden, is er de mogelijkheid om in het buitenland te gaan werken.

Vacatures in Zwitserland met een vast contract

De nieuwe banenbank geopend voor Spanjaarden in Zwitserland, bevat vacatures van verschillende bedrijven. Vacatures zijn direct toegankelijk vanuit het Eures Netwerk. Je zult 'Zwitserland' moeten invullen en als je een vaste baan wilt, 'Onbepaalde tijd'.

  • Administratief assistent, met een contract van 2 jaar met mogelijkheid tot verlenging. Met verplicht secundair onderwijs, maar als je dit niet hebt, zul je ervaring in een vergelijkbare functie moeten bewijzen. Met goede salarisvoorwaarden, uitbetaling van bonussen bij doelstellingen en de mogelijkheid tot flexibele uren.
  • Teamleider gemeenschapsbetrokkenheid. Met een diploma gerelateerd aan Sociale Wetenschappen, Internationale Ontwikkeling, Communicatie of een gerelateerd vakgebied. Vloeiend Engels gesproken en geschreven. Het kennen van andere talen is een pluspunt.
  • Technisch ingenieur elektrische bedrading. Met een Bachelor diploma en aantoonbare ervaring op het gebied van elektrotechniek. Contract van bepaalde duur, 4 jaar. Onder bepaalde voorwaarden. Deze functies vereisen dat er op sommige zon- en feestdagen gewerkt wordt, maar het bedrijf betaalt deze apart.
  • Professionele brandweerman. Volledige dag met talen: Engels of Frans. U moet de nodige diploma's overleggen om te bewijzen dat u gekwalificeerd bent om als brandweerman te werken. Ze moeten gevalideerd (goedgekeurd) worden door een publieke of private instantie, zolang er sprake is van gelijkwaardigheid.
  • Administratief werken op kantoor. Essentiële vereiste: weten hoe je de software moet gebruiken die in deze functies wordt gebruikt, zoals Word. Excel of gegevens. Ken Zwitsers of Engels.

Hoe solliciteer je naar een baan in Zwitserland?

Zoals het Ministerie van Arbeid en Sociale Economie (MITES) opmerkt: “Er zijn geen vaste regels voor het indienen van sollicitaties, hoewel er wel wat praktisch advies kan worden gegeven bij het solliciteren naar een baan.” Normaal gesproken hebben we voor toegang tot een baan het volgende nodig: een begeleidende brief, een bijgewerkt CV, werkcertificaten en referenties.

Om via het Eures-netwerk een baan te krijgen, moet je naar hun pagina gaan en 'Zwitserland' in de eerste zoekbalk invoeren. Er zullen vacatures opengaan en tussen de vacatures die verschijnen, moet je degene vinden die bij het profiel past. De website geeft de mogelijkheid om de tekst te vertalen, door bovenaan op een wereldbol te klikken en 'Spaans' te selecteren.

Aan het einde van de informatie vindt u een gedeelte met de tekst 'Hoe u op de functie kunt solliciteren'. En daar vindt u het adres waar u uw CV naartoe moet sturen.