Navantia heeft afgestudeerde werknemers en studenten nodig: salaris groter dan 2.000 euro

Nieuws

Navantia, publieke onderneming Het is toegewijd aan de maritieme sector en vraagt ​​om gekwalificeerde professionals en studenten die een carrière willen beginnen die zich op een van de afdelingen richt. De beurzen kunnen onder andere betrekking hebben op strategie, cyberbeveiliging of programmaplanning, terwijl die voor afgestudeerden of afgestudeerden voor het grootste deel gericht zijn op het gebied van de computerwetenschappen. Momenteel heeft de rederij verschillende actieve vacatures voor haar kantoren in Madrid en Ferrol (A Coruña).

De contracten zijn in een groot aantal tijdelijke contracten, hoewel de arbeidsomstandigheden niet duidelijk maken of er een optie is om te verlengen en een vaste werknemer te worden. Wat het salaris betreft, Navantia valt onder haar collectieve overeenkomst, gepubliceerd in de BOE, waar wordt benadrukt dat het basissalaris voor operators 1.266 euro bedraagt. De technici verdienen een salaris van 1.365 euro en 1.445 euro. Het hoogste, het hoogste niveau, gaat over 2.000 euro per maand. Dit zijn allemaal basissalarissen, waaraan aanvullingen en bonussen moeten worden toegevoegd.

Tijdens een recent bezoek van Pedro Sánchez aan de Galicische scheepswerf wees hij erop dat de bestelling van een schip voor de marine 1.800 banen genereren. Een teken dat deze sector momenteel levendiger is dan ooit op de Spaanse arbeidsmarkt. De noodzaak om het personeelsbestand bij Navantia uit te breiden omvat verschillende professionele sectoren en de periodieke publicatie van nieuwe vacatures.

Actieve vacatures in Navantia

Als u het werkgelegenheidsportaal van Navantia raadpleegt, ziet u twee secties met betrekking tot de werkplek. De eerste daarvan is Jobaanbiedingen en de tweede is Beurzen en stages bij Navantia (Beurzen en stages Navantia).

Baan bij Navantia voor universitair afgestudeerden

  • Junior software-ingenieur voor levenscyclusondersteunende systemen en diensten in Ferrol (A Coruña). Een universitair diploma in engineering is vereist en het behalen van een masterdiploma in telecommunicatie wordt gewaardeerd. Ervaring is niet nodig en een B2-niveau Engels is vereist.
  • Junior user application engineer, in het centrum van de Ría de Ferrol. Er is computer- of software-engineering vereist, die maximaal 12 jaar vóór verzending van de aanvraag is goedgekeurd.
  • Hogere graad in verandermanagement in Human Resources, in Madrid. U moet een bijgewerkt CV, werkleven en academische kwalificaties aan de aanvraag toevoegen. Contract voor onbepaalde tijd.
  • Junior engineer op het gebied van Systems Engineering en MBSE. Een universitair diploma hebben met minder dan 12 jaar anciënniteit, waardevolle werkervaring van 0 tot 4 jaar, B2-niveau Engels.

Beurzen en stages bij Navantia

  • Stagiair voor de afdeling Bouwstrategie in Ferrol. Engels op B2-niveau is essentieel, professionele ervaring is niet nodig.
  • Afdeling technologisch management, cybersecurity en kunstmatige intelligentie, in San Fernando (Cádiz) Ervaring is niet nodig, maar verworven vaardigheden in de branche waarin de werkzaamheden zullen worden uitgevoerd zijn wel vereist.
  • Stage in het investeringsgebied, in Puerto Real (Cádiz). Beroepservaring is niet nodig, probleemoplossend vermogen is vereist.
  • Taakplanning, zonder ervaring, training wordt verzorgd door het bedrijf. De standplaats is Cartagena (Murcia).
  • Universitaire stages in techniek: elektromagnetische omgeving. In Ferrol. Ervaring is niet nodig, maar je hebt wel vaardigheden nodig op het gebied van elektromagnetische modellering. Engels niveau B2 is vereist.

Hoe u uw CV naar Navantia kunt sturen

Om uw CV naar Navantia te sturen en deel te nemen aan het selectieproces voor een van de vacatures, moet u naar de website gaan. Eenmaal binnen moet je per profiel de vacature vinden die het beste bij je past en je aanmelden om de motivatiebrief te versturen.

Zodra dit proces is voltooid, moet u wachten tot het Human Resources-team de sollicitatie heeft bestudeerd en akkoord gaat met een sollicitatiegesprek als u de eerste fase doorstaat.