El Corte Inglés zoekt personeel met en zonder ervaring voor supermarkten en mode: salaris van 1.300 euro

Nieuws

Hij Engelse rechtbank (ECI) heeft werknemers nodig met het oog op de verwachte toename van het aantal klanten komende Pasen. Om de maand februari af te sluiten, lanceert het 57 vacatures met startsalaris van 1.300 euro, al zal een salarisverhoging de loonsom naar verwachting in 2026 op 1.500 euro brengen, zoals beoogd in de CAO Warenhuizen. Hoewel ze niet om eerdere ervaringen vragen, zullen ze daar wel rekening mee houden in de sollicitatiegesprekdie het positief waardeert.

De te vervullen vacatures bevinden zich binnen de foodlijnen, zoals slagerijen of fruitwinkels, maar ook in de kassa of vervanging zowel in supermarkten als in de bekende Gourmet-ruimte. Al op de mode- en luxeafdeling zijn ze op zoek naar winkelmedewerkers, patroonmodellen of verkopers voor uw Sfera-merk. Er is een grote verscheidenheid aan banen waarvoor u zich dringend moet inschrijven, omdat de oprichting onmiddellijk is.

Uw CV naar El Corte Inglés sturen is heel eenvoudig en door een paar stappen te nemen, kunt u deel uitmaken van het selectieproces van een van de toonaangevende commerciële ketens in Spanje. Het salaris, zoals hierboven vermeld, bedraagt ​​1.300 euro, maar omvat extra verloning en verschillende bonussen, die in de overeenkomst zijn opgenomen.

Vacatures in El Corte Inglés

Dit zijn enkele van de 57 vacatures die El Corte Inglés op haar website heeft staan. Bij veel van hen is eerdere ervaring niet vereist, al geven ze wel aan dit positief te zullen waarderen. Wat betreft studies zal toegang alleen mogelijk zijn met het Verplicht Secundair Onderwijs (ESO) als de voorwaarden niet anders aangeven.

Vacatures om te werken in de supermarkten van El Corte Inglés

  • Slagerij-assistent in Sotogrande, gratis training aangeboden door het bedrijf, je moet georganiseerd zijn met teamwerkvaardigheden.
  • Delicatessenzaak in Barcelona, ​​met mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, werktijden met mogelijkheid tot roostering, minimale ervaring van minimaal 2 jaar en beschikbaarheid voor wisselende diensten worden gewaardeerd.
  • Aanvullingsautomaat voor Zaragoza. Competitief salaris met sociale voordelen. Vereisten: weten hoe je moet omgaan met de POS, klantenservice en meewerken aan het onderhoud van de winkel.
  • Kassier-, aanvul- en ordervoorbereidingspersoneel in Barcelona. Opleiding verzorgd door het bedrijf, mogelijkheden voor professionele groei, werktijden met planning.

Ik werk op de modeafdeling van El Corte Inglés

  • Herenmodel voor het maken van patronen maat 50 in Madrid, 50% deeltijds, vast contract, sociale voorzieningen. Vereisten: je moet de maten hebben die in de vacature voorkomen.
  • Verkoper voor Sfera-winkel in Segovia. Breng de klant in rekening, informeer over promoties, retourzendingen, kassatellingen en andere functies.
  • Parttime verkoopassistent in Córdoba met goede communicatieve vaardigheden, een resultaatgerichte commerciële roeping en charisma.
  • Sfera-verkoper in Puerto del Carmen (Lanzarote), die het POS-mechanisme kent, met een commerciële roeping.

Al deze vacatures zijn nu beschikbaar op het banenportaal van El Corte Inglés.