Leuke vacatures in de regio op zoek naar kandidaten!

Nieuws

In Lorient: laat de machines draaien!

Functie Roterende Machines Engineer bij Neo2 in Lorient (Zuid-Bretagne)

Als u mechanisch of elektrotechnisch ingenieur bent, bevindt u zich noodzakelijkerwijs in een positie… We weten dat het tekort aan vaardigheden in Frankrijk zodanig is dat u keuze te over heeft.

Vandaar deze spotlight op deze positie gevestigd in Lorient voor € 40-70.000. Bijzonder interessant vanwege de reikwijdte van de missies (technische, commerciële analyse, standaarden, projectmanagement), de zachte vaardigheden die je hierdoor kunt ontwikkelen (coördinatie, technisch schrijven, samenwerking, enz.) en het softwareniveau dat het vereist (‘geavanceerde vaardigheden’). bij het gebruik van modellerings- en simulatiesoftware zoals SolidWorks, ANSYS, MATLAB of gelijkwaardig).

Als je een fan bent van offshore racen, kun je zelfs vrienden worden met de Vendée Globe-teams… Het moet gezegd worden dat 10 van hen gevestigd zijn in Lorient, dat beschikt over de grootste Europese concentratie van oceaanraceploegen in deze discipline.

In Rostrenen handel je voor Frans rundvlees

Functie inkoper rundveeschatter bij Coopel Bovi

Coopel Bovi is de kleinste van de zes rundvleesproducentengroepen in de regio Bretagne. Klein maar innovatief! Deze coöperatie wil de productie van jongvee in Bretagne weer op gang brengen om te voorkomen dat producenten naar het buitenland gaan om hun bevoorrading te halen. In dit soort kleine structuren (50 personen) is de positie van de koper strategisch. Technisch, administratief en commercieel vraagt ​​het vooral om uitstekende relaties om fokkers te behouden. Het is beter om uit de binnenste cirkel te komen.

In Vénissieux zorgt u voor een revolutie in de binnenlucht in Aldes

Een functie als Methods-Industrialization Manager bij ACTHYS, een bedrijf uit de Aldes-groep

Deze functie kan interessant zijn voor een leidinggevende die wil leidinggeven in een industriële omgeving op menselijke schaal en tegelijkertijd wil deelnemen aan acties met een positieve maatschappelijke impact.

Het heeft verschillende voordelen:

  1. Omvang van verantwoordelijkheden : De functie biedt een breed scala aan missies op het gebied van kwaliteit, methoden en operationele efficiëntie. Van het in productie nemen van nieuwe producten tot het leiden van continue verbeteringsplannen, de missies zijn divers.
  2. Maatschappelijke en ecologische impact: Aldes positioneert zichzelf als een bedrijf dat zich inzet voor milieu- en maatschappelijke kwesties. De functie stelt u daarom in staat actief bij te dragen aan bredere doelstellingen dan louter economische prestaties, wat bijzonder lonend kan zijn.

3. Werk aan je leiderschap: Met de verantwoordelijkheid om leiding te geven aan een team van vier personen en leiding te geven aan continue verbeteringsplannen, stelt deze functie je in staat jezelf te bewijzen op het gebied van teammanagement.

Geef in Sassenage een nieuwe vorm aan de industrie bij Air Liquide

Functie van Purchasing and Supply Chain Director bij Air Liquide Corporate in Sassenage (38)

De voordelen van de functie:

Innovatie en industriële transformatie : Het bedrijf bevindt zich midden in de groei en transformatie naar industriële uitmuntendheid. Als je van verandering en uitdagingen houdt, is dit het moment.

Diversiteit aan vaardigheden en technologieën : De functie vereist vaardigheden op het gebied van supply chain en inkoop, naast het gebruik van geavanceerde IT-tools. Dit biedt een verscheidenheid aan taken en de mogelijkheid om je professionele vaardigheden uit te breiden.

Multidimensionaal leiderschap : Naast het aansturen van ongeveer 100 mensen, biedt deze functie een 360-graden bedrijfsbereik. Van inkoopstrategie tot het beheren van de goederenstroom, inclusief het versterken van de bedrijfscultuur, de functie biedt een rijke en gediversifieerde managementervaring.

Maatschappelijke en technologische impact : Air Liquide is een van die uiterst interessante vakgebieden zoals luchtvaart, ruimtevaart en nieuwe energieën. Het is de kans om te werken aan werkelijk geavanceerde technologieën. Een tamelijk gezonde en inclusieve omgeving via een sterke cultuur van het bevorderen van diversiteit en vriendelijkheid.

In Saint-Lupicin, een aankooppositie om uw CV te versterken

Projectkoperpositie bij Khea Concept in Jura

Het gaat uiteraard om een ​​contract van slechts twaalf maanden, maar het is een functie met een strategische dimensie en dus niet alleen maar uitvoering. Vandaar de vereiste 5 jaar ervaring en vloeiende kennis van het Engels.

Baanvoordelen

Diversiteit aan missies: de verscheidenheid aan verantwoordelijkheden, van onderhandelen met leveranciers tot deelname aan product- en procesaudits, helpt uw ​​CV een boost te geven.

Omvang van de functie : niet alleen uitvoering. Met deze functie kunt u betrokken zijn bij de ontwikkeling en implementatie van inkoopstrategieën. Waardevolle ervaring op een CV.

Telewerk: De mogelijkheid om op verzoek van klanten te telewerken biedt enige flexibiliteit, hoewel dit ook afhankelijk kan zijn van het project dat voorhanden is.

Sectorale mobiliteit: KHEA CONCEPT is actief in verschillende sectoren, zoals transport, gezondheidszorg en zelfs defensie. Deze rol kan een uitstekende gelegenheid bieden om overdraagbare vaardigheden te verwerven.

Breng in Chateau-Renault de sterren van de wetenschap samen bij Radiall

Functie van Human Resources Manager bij Radiall in Château-Renault (Indre-et-Loire)

De vestiging in Château-Renault is het expertisecentrum van Radiall voor het ontwerpen van connectoren voor luchtvaart en componenten ruimte. Het volstaat te zeggen dat de 400 teamleden op deze site toppers zijn in hun specialiteit en mikken op de sterren… Maar ze staan ​​ook met beide benen op de grond en verwachten goede redenen van hun werkgever om daar te werken. Vandaar het belang van de HR-afdeling en haar dynamiek op dit soort sites.

Binnen een afdeling van ongeveer tien mensen is de HR Manager verwachte voordelen van een brede reikwijdte van de interventies (rekrutering, inzet, opleiding, managementondersteuning, sociale dialoog, HR-ontwikkeling, enz.). Radiall zegt dat het “een keten van positieve transformatie” wil creëren vanuit een productperspectief. Het is aan HR om deze belofte op menselijk vlak af te wijzen. Een interessante uitdaging om aan te gaan om jouw CV te laten stralen, toch?

In Straatsburg een zeldzame CEO-positie met een zeer sterke impact op het milieu

Functie van algemeen directeur Veolia Water in Straatsburg

Dit is DE grote klus van dit moment in Straatsburg. Voor dochteronderneming Sovees is de gigant Veolia Water op zoek naar een algemeen directeur die in Straatsburg zal worden gevestigd. Het concessiecontract voor de belangrijkste afvalwaterzuiveringsinstallatie van de Eurometropool Straatsburg, (4e Franse station), gelegen in Wantzeneau, werd afgelopen december binnengehaald. De gelukkige zal zowel CEO als locatiedirecteur zijn. De lijst met te rechtvaardigen vaardigheden verklaart de schaarste aan kandidaten. Als je de advertentie hebt gemist en je solliciteert, hopen we dat je ons snel rondleidt op je werkplek!