De stad op een halfuur van Madrid die een vaste baan, een gratis huis en een salaris van 21.000 euro biedt

Nieuws

De derde grootste gemeente in de gemeenschap van Madrid, Oude Colmenar, heeft een onweerstaanbaar jobaanbod voor twee. Dit is een baan als vastgoedbewaker, waarbij alle kosten voor water, elektriciteit en verwarming betaald zijn. Daarnaast bieden ze een vrij huis met twee slaapkamers en onlangs gerenoveerd, zoals de advertentie aangeeft.

Een van de vereisten is dat je een getrouwd stel bent en dat beiden bereid zijn om als stagiair te werken. Hoewel ze om eerdere ervaringen vragen, is het goed om wat aanvullende begrippen te geven op het gebied van bijvoorbeeld tuinieren en zelfs koken. Wat betreft het salaris, het gemiddelde salaris voor een bewaker in Spanje is 1.500 euro per maand, wat voor veertien betalingen 21.000 euro is

De stad, gelegen in het noordelijke deel van Madrid, ligt op slechts 35 kilometer rijden van de hoofdstad van Spanje (ongeveer een half uur). Met een uitgebreide geschiedenis die eeuwen teruggaat, beschikt het over alle diensten die nodig zijn voor het dagelijks leven, zoals supermarkten, apotheken of scholen, iets dat de 55.198 inwoners kunnen bevestigen (volgens de volkstelling van 2023).

Het aanbieden van gratis huisvesting aan nieuwe medewerkers is op bepaalde locaties een steeds vaker terugkerende trend. Het is al gezien in Quintanilla de las Viñas of in een klein Galicisch stadje dat ook landgoedwachters nodig had.

Vereisten om een ​​baan te krijgen met gratis accommodatie

Stadhuis en Plaza de Colmenar Viejo in Madrid | Stadhuis van Colmenar

De vereisten om toegang te krijgen tot deze vacature zijn niet al te veeleisend. Ze vereisen geen hogere opleiding, dus als u zichzelf geschikt acht voor de functie, volstaat het om de ESO-diploma (verplicht secundair onderwijs). Dit zijn de eisen die aan kandidaten worden gesteld:

  • Zorg dat de documentatie op orde is.
  • Dat tenminste één van de twee een geldig rijbewijs heeft.
  • Ervaring als inwonend echtpaar.
  • Kennis van dierenbeheer en algemeen huisonderhoud.
  • Wie weet hoe hij tuinonderhoudswerkzaamheden moet uitvoeren.
  • Beschikken over kookvaardigheden.

Als aan al deze voorwaarden is voldaan, kunt u ontdekken wat het bedrijf de twee nieuwe werknemers te bieden heeft.

Stabiele werkgelegenheid en extra loon

Hoewel de arbeidsvoorwaarden niet specificeren dat het contract voor onbepaalde tijd is, wordt een stabiele werkgelegenheid verwacht, althans op de lange termijn. Ze verzekeren wel dat de twee mensen zullen worden ingeschreven bij de sociale zekerheid en dat ze een salaris zullen krijgen dat is vastgesteld in 13 betalingen (12 maandelijkse betalingen en één buitengewone betaling).

Zij krijgen de beschikking over een compleet gerenoveerde woning met twee slaapkamers en hoeven in deze gevallen niet de meest voorkomende rekeningen te betalen, zoals elektriciteit, water of verwarming. Daarnaast genieten ze van een maand betaalde vakantie.

Hoe solliciteer je naar een baan als bewaker in Colmenar Viejo?

De vacature voor twee personen staat op het Milanuncios-portaal. Om deze aan te vragen, moet u controleren of u aan de vereisten voldoet en vervolgens een bericht sturen naar Ignacio, die de vacatures heeft gepubliceerd en de referentiepersoon op de website.

Om contact met hem op te nemen, moet u zich identificeren via een e-mail, een Google- of Apple-account. Zodra dit is afgerond, legt de contactpersoon uit hoe u het CV kunt versturen.