Hoeveel vraagt ​​een huisarts in Extremadura?

Nieuws

Huisartsen zijn momenteel een van de meest gevraagde gezondheidsprofielen in het gezondheidszorgsysteem, met een tekort aan artsen in dit specialisme. Ze behoren allemaal tot groep A1 van ambtenaren, maar hun salarissen variëren afhankelijk van de autonome gemeenschap waar ze werken. Hij het gemiddelde salaris van een huisarts in Extremadura bedraagt ​​3.184,32 euro per maandrekening houdend met de salarissen voor 2024 gepubliceerd door de Extremeño Health Service (SED).

Dit salaris is het resultaat van het optellen van het basissalaris van 1.300,88 euro per maand, vermeerderd met de volgende toeslagen:

  • Bestemmingstoeslag: 683,75 euro per maand
  • Specifieke toeslag: 1.199,69 euro per maand

Het maandsalaris dat zij op de loonlijst ontvangen, is echter hoger, omdat dat wel moet voeg de driejarigen, de twee buitengewone betalingen, een aanvullende betaling (PACE) en andere mogelijke bonussen toeDit zijn de enkelvoudige toeslag voor diensten (205,33 euro per maand), de voortgezette zorgtoeslag, de toeslag voor de toegekende TIS, een toeslag voor de opbouw in overleg en de loopbaantoeslag, die op niveau is gebaseerd.

Daarnaast, Werkt u als huisarts in het Eerstelijnszorgteam (EAP), dan komt daar maandelijks een bonus van 1.231,47 euro (zonder TIS) of 1.128,33 euro (met TIS) bij.).

Triënnia en buitengewone betalingen

De termijnen van drie jaar worden behaald voor elke drie jaar anciënniteit en zijn cumulatief, waarbij per maand 50,07 euro extra wordt toegevoegd. Wat de twee jaarlijkse buitengewone betalingen betreft, deze bedragen elk 1.486,51 euro (802,76 euro van het salaris en 683,75 van het bestemmingscomplement), maar er moet ook een deel van de periode van drie jaar bij worden opgeteld (voor elk wordt 30,91 euro opgeteld). Daarnaast zou er nog een jaarlijkse bijbetaling voor de specifieke toeslag (PACE) bij moeten komen, namelijk 1.199,69 euro.

Carrière plug-in

De loopbaanaanvulling wordt bepaald door niveaus en komt ter beloning van de graad behaald in de professionele carrière. Dit zijn de bedragen in 2024: