Grégoire Gambatto, CEO en medeoprichter van Germinal: “Ga op zoek naar de leider in jezelf…”

Vooruitgang op het werk

Welk advies zou je managers geven om deze ongekende periode door te komen?

Ik vind dat je in deze periode echt moet zoeken naar de leider die in je zit, om middelen te zoeken waarvan je dacht dat je ze niet zou kunnen hebben. Of het zal een moment zijn waarop je jezelf echt gaat transformeren, je gaat echt door naar de volgende fase, of het zal niet het geval zijn, maar probeer in ieder geval aan de slag te gaan. Dit is duidelijk het moment waarop je het kunt doen, en ik denk zelfs dat je het zou moeten doen.

Wat is het beste advies dat je ouders je in het leven hebben gegeven?

Het was mijn vader die tegen me zei: “Grégoire, haal je vingers eruit! Als je wacht, gebeurt er niets.”

Dus als ik in mijn bed lag te slapen, uitslapen, deed hij mijn laken af ​​en zei tegen me “kom op in overvloed, het leven is buiten, het is nu!” Dus dat is wat mij een beetje is bijgebleven, in ieder geval bedankt pap!

“Ga op zoek naar de leider in jezelf, ga op zoek naar bronnen waarvan je niet wist dat je ze kon hebben.”

Grégoire Gambatto, CEO en medeoprichter van Germinal

Een eenvoudig gebaar op kantoor om onze planeet te helpen redden?

Een heel tof gebaar op kantoor is om niet meer naar kantoor te gaan. We zijn allemaal aan het telewerken, we hebben kantoren gehouden die we zo min mogelijk verwarmen, enz. een punt te krijgen. Maar qua ecologie is het in ieder geval ongelooflijk. Meer transport, veel minder verwarming etc. Het is gewoon perfect, dus ga niet meer naar kantoor!

Welke softskills zijn nodig om met jou samen te werken?

Dus voor mij is iets heel belangrijks op het gebied van zachte vaardigheden gewoon leren om snel te leren en een vaardigheidscurve te hebben die gewoon ongelooflijk is. Voor mij is het eerste ding: ok, je komt met een niveau, ben je in staat om jezelf te overtreffen, of je nu heel goed of slecht bent in het begin. Mijn vraag is: boek je snel vooruitgang?

Welk advies zou je je kinderen geven als ze de arbeidsmarkt zouden betreden?

Als je vindt dat je baan saai is, niet superspannend, dan komt dat omdat het niet de juiste baan is.

Je moet iets vinden dat je leuk vindt, want het zal een tijdje duren, en als je het niet leuk vindt wat je doet, zul je niet goed zijn in wat je doet en het zal gewoon heel erg erg lang duren! dus vind het leuk, en als je het niet leuk vindt, probeer dan iets anders.

Welk advies geef je mensen die bij je bedrijf willen komen werken?

Om onze box te integreren, is het zowel eenvoudig als ingewikkeld. Wat ik erg leuk vind en waar ik veel naar kijk is: wat heb je daarna gedaan. Wat ik wil zien, zijn mensen die hebben gepresteerd, die een vereniging hebben opgericht, die aan sport op hoog niveau hebben gedaan, die een projectsite hebben opgezet. Wat je ook wilt, in feite moet je echt laten zien dat je met ons wilt werken en dat je dat wilt, je hebt de gnac!