Gratis SAE-cursussen met een professioneel certificaat om dit jaar een baan te krijgen

Nieuws

Hij Andalusische Arbeidsdienst (SAE) publiceren 146 gratis cursussen met professioneel certificaat om in 2024 een baan te krijgen. Dit is een gratis opleiding die de Andalusische regering heeft gericht op verschillende professionele sectoren, zoals het onderwijs, de landbouw, zelfstandigen of nieuwe communicatietechnologieën. Ze hebben allemaal een open sollicitatieperiode en zijn verspreid over de acht Andalusische provincies.

Velen van hen hebben het voordeel dat ze dat zijn teletraining op afstand of gemengde modaliteit (persoonlijk en online), wat het bijwonen van lessen veel gemakkelijker maakt. Zowel degenen die actief op zoek zijn naar werk als werknemers die bijvoorbeeld hun positie willen verbeteren en doorgroeien of van professionele sector willen veranderen, kunnen zich aanmelden. Zodra de opleiding is voltooid, kunnen vacatures bij SAE worden aangevraagd.

De inhoud van de gratis cursussen van de Andalusische Arbeidsdienst is gebaseerd op de werkelijke behoeften van bedrijven. Daarom is er onder andere training in talen, essentieel om het cv up-to-date te houden, of in sales management (e-commerce). Het Ministerie van Arbeid biedt via de Staatsdienst voor Arbeidsvoorziening (SEPE) ook gratis cursussen aan om een ​​baan te krijgen met zeer interessante salarissen.

Gratis SAE-trainingen

De financiering wordt verzorgd door de Junta de Andalucía, dus de cursussen die in deze lijst voorkomen zijn kosteloos voor de student. Er zijn ook anderen waarbij je een klein bedrag moet betalen, maar om ze te vinden moet je de zoekbalk gebruiken die verschijnt zodra je de website opent. Het benadrukt ook dat de Andalusische regering speciale nadruk legt op jeugd opleiding.

Face-to-face-modaliteit

 • Controle en leiding van de creatie van prototypes voor timmerwerk en meubels. 15 zitplaatsen. In Encinas Reales (Córdoba).
 • Communicatie in een vreemde taal, Engels niveau 2. In Posadas. 180 uur, voor 15 personen.
 • Digitale strategische marketing in Sevilla. Voor werklozen 50 uur.
 • Basiscursus preventie van arbeidsrisico’s, niveau 1, persoonlijk. 30 uur.
 • Computerkennis: computergebruik en internet. 25 uur, 15 plaatsen. In Almeria.
 • Engels niveau C1, persoonlijk. 15 plaatsen, 240 uur. In Granada.
 • Hulpmetselwerk voor fabrieken en daken. Niveau 1, 15 plaatsen, 320 uur.
 • Commercieel verkoopmanagement in Almería, met 610 uur training, 15 plaatsen.
 • Ontwikkeling van mobiele apps (Java). Met 100 uur training voor 15 personen.

Onlinemodus (teletraining)

 • Cursus SEO en zoekmachinepositionering, 50 uur.
 • Programmeren in kunstmatige intelligentie (AI) en big data toepasbaar in 5G-omgevingen. 150 uur.
 • Virtual reality en augmented reality-programmering toepasbaar in 5G-omgevingen.

Hoe u zich kunt inschrijven voor gratis SAE-cursussen

Voor solliciteer voor een plaats in de gratis opleiding van de Andalusische Arbeidsdienst Je moet de cursuszoekmachine invoeren. Eenmaal daar zul je degene moeten vinden die je het meest interesseert om het cv te verbeteren. Om dit te doen, gebruik je de zoekbalken. U moet de arbeidssituatie (werknemer, werkloze), de groep, de leveringsmodaliteit of het rooster invoeren.

Als je weet welke cursus je gaat volgen, moet je op de naam klikken en krijg je twee opties: de eerste is om de applicatie te downloaden. De tweede, om elektronisch in te schrijven. In het laatste geval heeft u het digitale certificaat nodig.