Gratis cursussen van SEPE en Fundae om als administrateur aan de slag te gaan

Nieuws

Hij Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) en de Rijksstichting Arbeidsopleidingen (Fundae) Er zijn duizenden gratis cursussen op het platform Ga voor Digitaal Plus. Van hen moeten er 12 een baan krijgen als administrateur bij bedrijven of kantoren, waarvoor managementvaardigheden, procedures of kennis van de personenbelasting, specifieke loonprogramma’s en kennis van het differentiëren van de soorten contracten nodig zijn.

Dit zijn enkele van de inhoud die voorkomen in deze gratis training voor werklozen, die twee modaliteiten kent: persoonlijke training en teletraining. Aan het einde van de lessen ontvangt de student een diploma waarin de nieuwe professionele vaardigheden worden geaccrediteerd, waardoor hij zijn cv kan verbeteren en met succes een sollicitatiegesprek kan doorstaan.

Er is veel vraag naar werk als kantoorbeheerder of administratief medewerker (er zijn verschillen tussen beide functies). Een van de redenen is dat universitaire studies niet nodig zijn; je kunt in deze sector een baan krijgen met ESO of Baccalaureaat.

Gratis cursussen om een ​​administratieve baan te krijgen

SEPE en Fundae hebben via Digitalízate Plus 12 specifieke cursussen voor werklozen die een baan als administrateur willen. Ze hebben allemaal een open sollicitatieperiode en die is er ook online of persoonlijke modaliteit.

  • Engels: commercieel management. Teletraining, 200 uur.
  • Soorten arbeidsovereenkomsten. Persoonlijk. 10 uur.
  • Beheer van incasso’s en claims. Persoonlijk. 16 uur.
  • Projecten, concepten en hulpmiddelen voor projectmanagement. Persoonlijk, 16 uur.
  • Beheer werkteams in virtuele omgevingen. Persoonlijk, 30 uur.
  • Belastingbeheer en personenbelastingbeheer. Teletraining, 50 uur.
  • Vennootschapsbelasting (IS), sociaal beheer van de onderneming. Teletraining. 70 uur.
  • Technologische hulpmiddelen ten dienste van het commerciële beheer van de klant. Teletraining, 60 uur.

Daarnaast zijn er kosteloos andere cursussen voor de student die gebaseerd zijn op de nieuwste zakelijke marketingstrategieën, de laatste ontwikkelingen van de Belastingdienst en de meest relevante gegevens voor de zzp’er.

Hoe u kosteloos een SEPE-cursus kunt aanvragen voor administratief personeel

Om u aan te melden voor een van de gratis cursussen van de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (SEPE) bij Fundae, moet u naar de website van Digitalízate Plus gaan en de zoekbalk gebruiken. In dit geval moet u ‘Werklozen’ en ‘Administratie en management’ invullen. Om het verder te verfijnen, schrijft u ‘Administratief’ in de ruimte.

Wanneer de cursus is geselecteerd, worden de verschillende opleidingscentra weergegeven waarin deze wordt gegeven. Je zult er een moeten kiezen.