Ervaring noch studie: de nieuwe jobaanbiedingen van vandaag, 18 juni, met salarissen tot 1.800 euro

Nieuws

Hij Nationaal werkgelegenheidssysteem (SNE)waarin alle vacatures van de openbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) en van de Regionale diensten voor arbeidsvoorziening, verzamelt duizenden vacatures waarvoor geen ervaring of minimale opleiding vereist is. Veel van deze aanbiedingen bieden Vaste contracten en een salarisbereik tot 1.800 euro per maand.

Van het totaal gepubliceerde aanbod zijn de sectoren met de hoogste vraag naar personeel horeca, onderhoud, teleoperatoren, verkoop, bouw en logistiek. Wat het schema betreft, er is geen overheersende dag, variërend van een splitdag tot een intensieve dag.

De salarissen zijn ook zeer gevarieerd, met aanbiedingen die variëren van aanbiedingen die het minimale interprofessionele salaris bieden tot andere vacatures Ze bieden een salaris tot 22.400 euro (circa 1.866 euro in 12 uitkeringen).

Vacatures zonder ervaring of studie

Alle vacatures Ze worden beide verzameld in het SEPE-arbeidsportaal zoals in de verschillende portalen van de autonome arbeidsbemiddelingsdiensten. Hoewel ervaring of studies niet vereist zijn, zal het noodzakelijk zijn om aan de vereisten van elk aanbod te voldoen.

Hieronder vindt u de aanbiedingen waarbij ervaring of studies niet vereist zijn:

  • Op zoek naar 8 obers in Malaga. Vast contract en salaris van 22.400 euro.

  • Chauffeur 30 uur per week in Madrid (Empléate). Salaris van 16.000 euro
  • Reiniging en wasserij voor woningen in Castilla y León (Empléate). Salaris van 15.900 euro
  • Schoonmaakpersoneel voor het schoonmaken van huizen en appartementen voor toeristisch gebruik in Cantabrië (Empléate). Salaris van 16.800 euro.
  • Koken voor pluimvee in Sanlucar de Barrameda (Andalusische arbeidsvoorziening).
  • Bouwarbeider in Granada (Andalusische arbeidsvoorziening).
  • Teleoperatoren in Madrid (Gemeenschap Madrid).
  • Conciërges en onderhoudspersoneel van gebouwen in Madrid (Gemeenschap Madrid).
  • Schoonmaakpersoneel in Castilla y León (Ecyl).
  • Bestelwagenchauffeurs in Castilla y León (Ecyl).

Hoe u toegang krijgt tot en zich aanmeldt voor deze en meer vacatures

Alle vacatures worden verzameld, hetzij op het werkgelegenheidsportaal 'Empléate' van SEPE, hetzij in de verschillende Autonome Arbeidsbemiddelingsdiensten. In beide gevallen is het rechtstreeks toegankelijk via de website van het Nationaal Werkgelegenheidssysteem.

Eenmaal binnen de organisatie zul je je moeten inschrijven op vacatures. In het geval van 'Empléate' vragen ze niet om een ​​elektronisch certificaat, het volstaat om een ​​registratieformulier in te vullen. Anderzijds is het bij de aanbiedingen van de regionale diensten mogelijk dat zij een elektronisch certificaat of het cl@ve-systeem aanvragen om zich voor de aanbiedingen te kunnen inschrijven.