Gratis huis en salaris van 3.250 euro: de noordelijke stad die werk biedt met een contract voor onbepaalde tijd

Nieuws

Zijn nodig vier werknemers, met een contract voor onbepaalde tijdnaar full time En zonder ervaring. Dit is de verklaring van de baanaanbieding met gratis huis gedurende de eerste 6 maanden die het bedrijf Health Personnel Selection heeft gepubliceerd. En het feit is dat, verre van de taak van boerderijwachter, een van de meest gevraagde taken is van degenen die ernaar op zoek zijn huur besparenBij deze gelegenheid is verplegend personeel nodig.

Oñati is een klein stadje in Guipúzcoa, in Baskenland, Noord-Spanje. Het heeft ongeveer 11.000 inwoners en het sociale en gezondheidscentrum heeft het nodig dringende indiensttreding van 4 verpleegkundigen voor degenen die vraagt ​​niet om ervaring maar ze hebben wel een universitair diploma in verpleegkunde. Als het buitenlanders zijn, moeten ze de goedkeuring of gelijkwaardigheid van het ministerie van Onderwijs overleggen.

Het salaris is zeer competitief. Zoals blijkt uit de vacature betalen zij een salaris van 36.000 euro naar 39.000 euro per jaar, 3.250 euro per maand. Maar daarnaast wordt de uitbetaling van bonussen (extra geld) voor prestaties overwogen.

Vereisten voor het aanvragen van een baan bij een gratis huis

Om te solliciteren naar een van deze 4 functies met gratis huisvesting moet aan een reeks vereisten worden voldaan, die zijn gespecificeerd in de vacature gepubliceerd door Selectie van gezondheidszorgpersoneel op het Infojobs-portaal.

Het enige wat ze vragen is een goedgekeurde kwalificatie en een geldige werkvergunning. Verder onderscheidt het bedrijf zich, zoals aangekondigd in de arbeidsvoorwaarden, door het bieden van “een prettige ontvangst en een prettige ervaring binnen het bedrijf.”

Contract voor onbepaalde tijd en aanmoedigingspremie

De arbeidsovereenkomst is vanaf het eerste moment voor onbepaalde tijd, met sterke aantrekkingskrachten zoals de betaling van bonussen, dat wil zeggen prikkels voor goede prestaties. Een bedrag dat bijgeschreven zou moeten worden op de loonlijst van ruim 3.000 euro, zo blijkt uit de vacature. Een salaris dat kan oplopen tot 39.000 euro (3.250 euro per maand).

De dag is compleet en zal worden ingedeeld in roterende ochtend- en middagdiensten. De werknemers zullen zich in de werksector bevinden van “gezondheid, welzijn en fitness”, met een totaal van 1.592 effectieve werkuren per jaar.

De baanaanbieding omvat ook gratis accommodatie voor de eerste 6 maanden. Wanneer deze periode afloopt, zal het bedrijf de stappen uitleggen of helpen bij het vinden van een goedkope huurwoning. Dit punt kan besproken worden tijdens het sollicitatiegesprek.

Het is belangrijk op te merken dat het personeelsselectieproces al is begonnen, zodat elke geïnteresseerde een bijgewerkt CV kan sturen.

Hoe solliciteer je naar een baan met gratis accommodatie in Oñati

De vacature staat op het Infojobs-portaal, hoewel deze afhankelijk is van het bedrijf Health Personnel Selection. Wanneer u solliciteert, moet u deze openen en met behulp van de zoekmachine op de werkgelegenheidswebsite de functie lokaliseren. Zodra deze open is, moet u op de rode knop 'Schrijf u in voor deze aanbieding' drukken.

Als de gebruiker al geregistreerd is, hoeft u alleen de gebruikersnaam en het wachtwoord in te voeren, maar als het de eerste keer is, moet u een nieuw account openen.