De Ecyl van Castilla y León publiceert 707 vacatures met een contract voor onbepaalde tijd, met en zonder ervaring

Nieuws

Hij Arbeidsvoorziening van de regering van Castilla y León (Ecyl) heeft op zijn webportaal gepubliceerd tot 707 vacatures. Voor de meeste aangeboden vacatures is geen minimumstudie vereist of is alleen verplicht secundair onderwijs (ESO) vereist.

Aan de andere kant bieden ze vaste contracten aan, al zijn er ook andere vacatures die in eerste instantie een tijdelijk contract hebben. Salarissen beginnen bij 1.300 euro voltijds, maar variëren afhankelijk van de professionele sector.

Het is niet de enige regering die nieuwe vacatures heeft gepubliceerd. De staatsdienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) heeft tot 29.402 vacatures gepubliceerd, waarvan 14.442 met een contract voor onbepaalde tijd.

Vacatures gepubliceerd door Castilla y León

De banen zijn verdeeld over de steden die deel uitmaken van de 9 provincies van deze autonome gemeenschap, waarbij León met 148 de meeste vacatures biedt, gevolgd door Burgos (130), Zamora (99), Valladolid (84), Palencia (69). ), Salamanca (44), Segovia (31), Ávila (23) en Soria (18). Hieronder vindt u de nieuwste vacatures die op de website van Ecyl zijn gepubliceerd:

  • Verpleegkundigen voor het verpleeghuis in Rabé de las Calzadas (Burgos). Een deeltijds contract van onbepaalde duur.
  • Broodbezorger voor de regio Riaño (León). Als u geïnteresseerd bent, stuur dan uw CV naar ecylcistierna@jcyl.es met “broodbezorger meer informatie” in de onderwerpregel.
  • Winkelmedewerkers voor een schoenenwinkel in Salamanca. Op zoek naar manager en afhankelijke. Zij bieden fulltime arbeidsovereenkomsten aan.
  • Huishoudhulpassistenten voor de provincie Segovia.
  • Verpleegassistent voor het verpleeghuis in Virgen del Camino (León). Ze bieden een voltijds contract van 6 maanden en wisselende diensten.
  • Schoonmaakpersoneel voor seniorenwoning in Celada del Camino (Burgos). Fulltime van 16 juli tot 16 september met een vaste ochtenddienst.

Hoe u zich kunt aanmelden voor vacatures in Castilië en León

Voor schrijf u in voor een baanaanbieding via het werkgelegenheidsportaal van Castilla y León, moet u naar de website gaan en op 'Zoeken' klikken. Vervolgens kunnen aanbiedingen worden gefilterd per provincie en per publicatiebron (Staatscourant, ECYL, internet/pers en EURES-netwerk).

Bij sommige aanbiedingen wordt een e-mailadres of telefoonnummer vermeld waarmee u het CV rechtstreeks kunt verzenden. Voor andere vacatures is het noodzakelijk om het Virtuele Kantoor of de mobiele App te gebruiken. Als u niet weet hoe u online toegang krijgt, kunt u met het vacaturereferentienummer naar een arbeidsbureau van ECYL gaan.

In geval van problemen of twijfels kunt u telefonisch (983 410 190 en 983 410 720) of per e-mail (ecyl.secretaria@jcyl.es) contact opnemen met de werkgelegenheidsraad van Castilla y León.