Baan in Navarra del Nafar Lansare: zonder ervaring en salaris van 2.000 euro

Nieuws

Hij Navarrese arbeidsvoorzieningsdienstbekend als Nafar Lansarebegint de maand februari met aanbieden 174 banen in verschillende beroepssectoren. Net als bij eerdere gelegenheden is een van de kenmerken die deze vacatures kenmerken de mogelijkheid om te hebben Contract voor onbepaalde tijd sinds de eerste dag. Een optie die ook wordt ondersteund door de gemakkelijke toegang tot bepaalde posities.

Dit komt omdat ze niet allemaal een universitaire studie aanvragen. Ja, dat zullen ze doen in de meest specifieke onderwerpen, zoals die welke te maken hebben met techniek of onderwijs. Maar bij bijvoorbeeld schoonmaak- of kokpersoneel hoeft niet meer te worden bewezen dan het ESO-certificaat. Wat belangrijk is, is dat het CV bevat trainingslessen. Het is geen vereiste dat het bedrijf de kandidaat kan weggooien, maar er wordt wel rekening mee gehouden.

Verkrijgen Professionele Certificaten, momenteel is er een zeer uitgebreide trainingscatalogus, waarvan de Engelstalige opvallen. Wat betreft het salaris dat wordt aangeboden door mensen die werk zoeken in Navarra, zou je kunnen zeggen dat dit varieert afhankelijk van het bedrijf of de collectieve overeenkomst. Maar dat zijn er meerdere 2.000 euro bereiken of overschrijden.

Aanbiedingen van de Navarrese Arbeidsdienst

De Navarrese Arbeidsdienst (Nafar Lansare) presenteert voor deze maand februari een bijgewerkte lijst met nieuwe vacatures in de Forale gemeenschap. Het betreft 43 functies zonder eerdere ervaring en 37 waarin minder dan een jaar werken in een soortgelijke functie wordt gewaardeerd. Voltijdbanen zijn het talrijkst, met 136 banen en 39 deeltijdbanen.

  • Elektricien voor industrieel onderhoud in Falces, professionele ervaring van één tot drie jaar, en studies op het gebied van elektriciteit worden gewaardeerd. Rijbewijs B en eigen auto. Opvangcontract voor 4 jaar.
  • Procesingenieur in Beriáin, met een contract van onbepaalde duur, voltijds. Uren van 8.00 tot 17.00 uur met rusttijden. Er is geen eerdere ervaring nodig en het is noodzakelijk om Engels (B2) te spreken. Salaris van 28.000 euro.
  • Bediende bij een visboer in Pamplona, ​​met de categorie tweede officier. Er is geen studie of eerdere ervaring vereist. Een goede omgang met het publiek wordt gewaardeerd. Parttime 4 uur, meestal in de middag.
  • Administratief expert in Human Resources bij Esquiroz, minder dan een jaar ervaring, fulltime. Contract van één maand, contract via een ETT.
  • Pizzabakker in Eraul, 1 tot 3 jaar ervaring, met eigen voertuig en rijbewijs. Parttime en salaris volgens afspraak.
  • Bediende om te werken in een banketbakkerij – cafetaria. Een minimum van 3 jaar ervaring is vereist.

Om er één aan te vragen Nafar Lansare-banenmoet u hun website invoeren en op ‘ klikkenRaadpleeg aanbiedingen‘. De lijst wordt geopend en nadat is gecontroleerd of aan de voorwaarden is voldaan, kan de offerte worden opgevraagd.