Een jonge vrouw met twee diploma’s en drie talen vindt het onmogelijk om werk te vinden: ‘Ik voel me vernederd’

Nieuws

Tegenwoordig meer dan één diploma hebben, meerdere talen beheersen of verschillende trainingen volgen biedt geen garantie op het vinden van een baan afhankelijk van je academische voorbereiding.

Dit is waar de gebruiker van TikTok @lohannysant, een jonge vrouw die viraal is gegaan Deel uw frustratie over de moeilijkheid om werk voor het minimumloon te vinden in New Yorkondanks dat hij drie graden heeft gestudeerd en drie talen spreekt.

De video, die al meer dan heeft verzameld 10 miljoen keer bekeken, De hoofdpersoon vertelt over de teleurstelling die hij toen ervaart een baan zoeken en alleen maar negatieve reacties krijgenwat ook de moeilijke economische situatie benadrukt die het land doormaakt.

“Dit is de meest vernederde die ik ooit in mijn leven heb gevoeld.” hij begint te vertellen aan het begin van zijn video: “Ik houd letterlijk een cv omhoog, zodat ik persoonlijk naar plaatsen kan gaan en kan zeggen: neem je iemand aan?”

Door tranen heen vertelt hij hoe hij zich voelt “Eerlijk gezegd is het een beetje gênant, omdat ik letterlijk solliciteer op banen met een minimumloon” en sommigen van hen vertellen mij “Wij nemen geen mensen aan” waarop ze heeft gereageerd “wat? Dit is niet wat ik had verwacht”.

Zijn strijd om een ​​baan te krijgen in New York

In de loop van zijn video vertelde hij over zijn opleiding: “Ik ben afgestudeerd aan de universiteit met twee graden in communicatie en tolken” “Ik spreek drie talen” “Dit is stom” bevestigt uiteindelijk.

Zie dit bericht op Instagram

Een gedeeld bericht van Noticias Trabajo (@noticiastrabajo)

“Ik wil gewoon een TikToker zijn omdat ik zo echt met je ben.”maar ik wil mezelf niet meer voor de gek houden” “Letterlijk Ik moet geld verdienen‘ Zegt hij terwijl hij zijn tranen wegveegt. “Dus ik blijf het proberen.”

Kijkers van de video reageerden snel in de reacties. waar veel gebruikers hun eigen ervaringen hebben gedeeld of ze hebben u aanbevelingen gegeven voor uw zoektocht naar een baan, evenals ondersteunende woorden voor de ontmoediging die u toont.

“Ik maak dit soort dingen mee: talen, universiteit, cursussen en ik kon ze niet krijgen. Ik onderschat de kansen niet, maar het is niet waar ik mezelf zag.” “Verlies het vertrouwen niet, je zult snel iets goeds vinden.”