Duizenden vacatures in de toeristische sector: contract van onbepaalde duur en salaris tot 3.700 euro per maand

Nieuws

De stijging van het toerisme In het zomerseizoen schiet de vraag naar personeel door bedrijven in de sector omhoog. Onder hen zijn de hotels, landelijke accommodaties, restaurants met buitentafels, camping- of Wellness & Spa-ketens. Om te beginnen in juni worden deze bedrijven gelanceerd 2.350 vacatures onmiddellijk gedekt worden. Hiervan hebben er 782 Contract voor onbepaalde tijd en 635 vast discontinu.

De functies in de functie zijn zeer gevarieerd en variëren van Obers (240), koks (209) of obers (107), schoonmakers, verkopers en marketingagenten. Hoewel de vacatures zich overal in Spanje bevinden, zijn de kustgebieden aan de Middellandse Zee, zoals de Canarische Eilanden en de Balearen, of Madrid en Barcelona, ​​degenen die de meeste toeristische professionals nodig hebben.

Het betreden van deze vacaturebank is eenvoudig, omdat ze bij veel vacatures alleen om de Verplicht secundair onderwijs (ESO) of een midden- of hogere graadcyclus van Beroepsopleiding (FP). En een van de aantrekkelijkste arbeidsvoorwaarden voor werklozen is het salaris: het hoogste is 45.000 euro dat een hotelassistent-directeur kan verdienen, bij Top Talent.

Andere vacatures in de toeristische sector zijn voor entertainers, voor volwassenen of kinderen, met eisen die zo uiteenlopend zijn als kunnen dansen of een goede klantgerichtheid hebben.

Biedt aan om in hotels te werken met een contract voor onbepaalde tijd

Een receptioniste die een gezin in een hotel bijstaat. | Envato

Op de website van Turijobs staan ​​783 vacatures open voor hotels of aparthotels. In hen, ze vragen niet om ervaring en in gevallen waarin het noodzakelijk is, bedraagt ​​de termijn minder dan een jaar. Aan de andere kant is wat het meest wordt gelezen in arbeidsomstandigheden een volledige dag intensief schema ochtend of middag en met roterende diensten.

 • Ober voor Radisson Hotel Group in Las Palmas de Gran Canaria, fulltime 40 uur, zonder ervaring met “praktisch gevoel” voor het vak.
 • Terraskelnerassistent bij Room Mate Óscar in Madrid. Discontinue vast, parttime dienst van 30 uur, split-shift. Engels is vereist met minimaal niveau B2.
 • AV – IT-assistent bij het Mandarin Oriental Ritz Hotel in Madrid, fulltime, voor de IT- en technologiesector. Een fulltime, flexibel uurrooster met de mogelijkheid om in het weekend te werken.
 • Keukendirecteur bij SNÖ Liberty Hotels in Formigal. Vacatureaanbieding in de laatste dagen om het CV te sturen, Vast contract, met ervaring van minimaal 5 jaar en een hogere graad van professionele opleiding.
 • IT-technicus, bij Nobu Hotel Ibiza Baty op de Balearen, permanent discontinu, fulltime, FP of universitair diploma in computerwetenschappen of telecommunicatie vereist. Niveau van Engels waarmee u zich zowel schriftelijk als mondeling kunt uitdrukken.
 • Adjunct-hoteldirecteur en Top Talent-manager in Palma de Mallorca. Salaris van 38.000 tot 45.000 euro, voltijds discontinu salaris met vaste duur.
 • Huiskelner (3 personen) in Bilbao. Het Radisson hotel biedt voltijdse en vaste contracten.
 • Schoonmaakpersoneel bij Music Beat Hotel, in Lloret de Mar (Girona). Salaris van 1.534 euro, intensieve ochtenden of middagen.

Vacatures voor een baan in de camping

Een andere optie, naast hotels, om in de zomer te werken zijn de kampeerplaatsen. De campings zijn gevuld met bezoekers die op zoek zijn naar een goedkoper alternatief. Dit zijn enkele van degenen die tijdens deze campagne werknemers nodig hebben.

 • Pizzeria Dunas Tarifa, in One Edén, zonder studie, minimale ervaring van 1 jaar, gemiddeld niveau Engels (B2) vereist.
 • Kamermanager op camping Costa del Sol Glamping Village, vast contract, professioneel niveau Engels. Met een bachelordiploma en kennis van oenologie.
 • Verantwoordelijk voor de horeca op camping l'Estartit in Girona. Eindeloos vast contract, middenkader, met mbo- of hbo-opleiding.
 • Koken voor restaurant Camping la Bella Vista in Manilva (Málaga), salaris van 1.800 euro, onbepaald contract van onbepaalde duur.
 • 2 strandwachten voor de camping Grupo Mascort in Girona, fulltime, permanent, discontinu, kennis van Engels en Frans vereist en de officiële ROPEC Rescue-cursus.

Zo solliciteer je deze zomer naar een hotelbaan

Voor Schrijf je in voor één van deze vacatures In de toeristische sector (hotels, restaurants met terrassen of camping) moet u de Turijobs-website bezoeken. In de bovenste balk, waar 'Vind je volgende baan in toerisme en horeca' staat, moet je de functie (hotels, reisbureau, keuken…) en de locatie invoeren. Druk vervolgens op 'Zoeken'.

De lijst wordt geopend met de 2.348 vacante posities. Wil je specifieker zijn, dan kun je de filter gebruiken op functie, regio, land, sector, opleidingsniveau, ervaring of soort contract. Klik vervolgens op de naam van de geselecteerde functie of op de knop 'Aanmelden'.

In het nieuwe tabblad worden de arbeidsvoorwaarden weergegeven. Wanneer je ziet dat ze overeenkomen met het CV, kun je nogmaals op 'Aanmelden' klikken. U krijgt er toegang toe via uw Infojobs-account of door u te registreren in 'Nieuwe gebruiker'.