Deze stad biedt een gratis huis aan in ruil voor het runnen van zijn enige bar

Nieuws

Iruesteeen stad op 36 kilometer van Guadalajara, zoekt een stel dat daartoe bereid is runt het enige bedrijf in de stadeen bar die nu gevaar loopt te zijn verlaten door de vorige eigenaren begin november: “een van hen had een gezondheidsprobleem en de andere persoon ging met pensioen”, zegt Pedro del Olmo, burgemeester van de stad.

De buren hopen zo snel mogelijk een nieuwe eigenaar te vinden. Ondertussen hebben zij de afgelopen weken de leiding over het bedrijf overgenomen. Iedereen is het erover eens dat “het een plek is om elkaar te ontmoeten” en “het de stad veel leven geeft.” Daarom hopen ze snel een partner te vinden die de stad vitaliteit zal geven.

Gratis huis en een symbolische huurprijs

De voordelen die bij deze aanbieding zijn inbegrepen, zijn voor de symbolische prijs van 10 euro voor de maandelijkse huur van het pandeen betaling van slechts 30% van de elektriciteitsrekening in de winter en, het meest aantrekkelijk, a vrij huis van 68 vierkante meter. Het huis is van alle gemakken voorzien, het heeft een enkele verdieping, een kleine keuken, twee slaapkamers en een complete badkamer. Ook de bar is van alle gemakken voorzien en beschikt over een industriële keuken zodat lunches en diners bereid kunnen worden.

Een onverwacht succes

De gemeenteraad van Irueste heeft meer dan drieduizend e-mails ontvangen uit verschillende delen van de wereld. “Uit onder meer Colombia, Abu Dhabi en Portugal”, zegt Del Olmo. Geïnteresseerden die dat willen schrijf je in voor deze vacature U kunt contact opnemen met de gemeenteambtenaren van Irueste via de e-mail mercadodeirueste@gmail.com, waar u meer informatie kunt verkrijgen.