Deze Spaanse universiteit is op zoek naar administratieve assistenten: jij kunt ambtenaar worden bij ESO

Nieuws

Elke week somt de Staatscourant (BOE) nieuwe mogelijkheden op om ambtenaar te worden en bij veel oproepen wordt niet om het hoger onderwijs gevraagd om de examens af te leggen. Het is het geval van de Jaen Universiteitdie heeft gebeld 24 vacatures voor ambtenaren om als administratief assistent te werken (Groep C, Subgroep C2) en ze vragen alleen om de titel Verplicht Secundair Onderwijs (ESO)..

De rest van de vereisten waaraan moet worden voldaan, is het hebben van de Spaanse nationaliteit of een van de EU-lidstaten; minimaal 16 jaar oud zijn en de verplichte pensioenleeftijd niet overschrijden; beschikken over de functionele capaciteit om de taken van de functie uit te voeren; en niet door middel van disciplinaire procedures zijn gescheiden van de dienst van een van de openbare besturen, noch door een rechterlijke uitspraak zijn uitgesloten van absolute of bijzondere diskwalificatie voor een baan of openbare positie.

Wat het selectieproces betreft, dit wordt opgelost via oppositie-competitie en de syllabus waarop de tests van de eerste fase zullen worden gebaseerd, bestaat uit 20 onderwerpen. Hoofdzakelijk is het onderverdeeld in de volgende modules: juridisch regime van overheidsadministraties; strategische planning, kwaliteitsmanagement en uitmuntendheid aan de Universiteit van Jaén; juridisch regime van de Universiteit van Jaén; juridisch regime op het gebied van de menselijke hulpbronnen; academisch-administratief regime van de Universiteit van Jaén; budgettair economisch regime van de Universiteit van Jaén; en computergebruik.

Bewijs van de oppositie

Zoals uitgelegd in de regels van de oproep, is de Oppositiefase heeft een maximale score van 60 punten en zal bestaan ​​uit de volgende oefeningen:

  • Eerste oefening: beantwoord een vragenlijst met vragen met meerdere antwoorden, waarvan er slechts één correct is, gebaseerd op blok A van het programma. Er zullen 90 minuten zijn.
  • Tweede oefening: beantwoord een enkele vragenlijst met vragen met meerdere antwoorden, waarvan er slechts één correct is, gebaseerd op blok B van het programma. Het eerste deel van de vragenlijst zal praktisch van aard zijn, waarbij de aanvrager de beschikking krijgt over een computer.

Van zijn kant is in de competitie fase verdiensten worden gescoord met een maximaal 40 punten: voor beroepservaring ongeveer 19 punten; voor anciënniteit: 12,25 punten; en voor training 8,75 punten.

Hoe u zich kunt inschrijven voor de opposities

Voor register In dit selectieve proces moet u de aanvraag invullen die is gepubliceerd op de website van de Personeelsdienst van de Universiteit van Jaén. Vervolgens moet het door de aanvraag gegenereerde definitieve aanvraagdocument worden ondertekend en samen met de bijgevoegde documentatie worden ingediend in het Common Electronic Registry (REC). Hiervoor heeft u tot 11 juni 2024 de tijd.