De sociale zekerheid groeit in aantal aangeslotenen, ondanks de scherpe daling na Kerstmis

Nieuws

Halverwege de maand komt er goed nieuws over werkgelegenheid en aansluiting afkomstig van de Ministerie van Inclusie, Sociale Zekerheid en Migratie. Dit lichaam, onder leiding van Elma Saizheeft zojuist goed nieuws aangekondigd door te bevestigen dat het lidmaatschap van het Nationaal Instituut voor Sociale Zekerheid medio februari met 550.000 banen is gegroeid.

2024 begon niet met goede resultaten op het gebied van het scheppen van banen en de arbeidshervorming lijkt af te brokkelen. Er werden in totaal 38.357 banen gecreëerd, gerechtvaardigd door de timing van de kerstcampagne. Maar zoals de cijfers nu aangeven, sinds het begin van het jaar dichtbij zijn ontstaan 75.000 banennaar aanleiding van het gedrag van gegevens van vóór de pandemie.

In seizoensgecorrigeerde voorwaardenDat wil zeggen dat in de periode tussen februari 2023 en dezelfde maand 2024 ruim een ​​half miljoen lidmaatschappen zijn toegenomen op basis van deze tweewekelijkse gegevens.

Groeit, maar het totale aantal aangesloten bedrijven vertraagt

Het totale aantal leden is sinds het begin van de pandemie met 1,56 miljoen mensen gegroeid. “Van zijn kant heeft de voor seizoensinvloeden gecorrigeerde gemiddelde aansluitingsgegevens In de eerste twee weken van de maand groeide het aantal met 57.872 werknemers 75.000 vanaf eind 2023.”

Tegelijkertijd wijst deze organisatie erop dat dit cijfer neerkomt op 20.721.861 personen, 198.430 euro meer dan eind januari vorig jaar.