De SEPE publiceert kantooraanbiedingen: salaris van 1.866 euro zonder ervaring

Nieuws

Hij Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) account op uw jobportaal’werk krijgen‘ met 12.910 actieve aanbiedingen om op kantoren te werken. De te vervullen vacatures zijn zeer gevarieerd en het doel is om te doen Contract voor onbepaalde tijd tot administratief medewerkers, receptionisten, secretaresses of directeuren. Maar er zijn ook meer gespecialiseerde ingenieurs, zoals ingenieurs. De eisen veranderen en de salarissen ook.

Van dit totaal aan vacatures op kantoren zijn er 6.552 met een vast contract. Het salaris varieert afhankelijk van het bedrijf, de verantwoordelijkheden of het verantwoordelijke personeel. Bij sommige vacatures wordt gemiddeld een salaris tussen de 1.866 euro en 2.000 euro betaald. Al ligt dit bedrag misschien niet vast omdat er kantoren zijn waar medewerkers extra geld verdienen aan prikkels voor het behalen van doelstellingen.

Ze vragen niet om eerdere ervaringen en in sommige gevallen zullen noch hogere studies, noch ESO volstaan. Deze laatste eis verandert bij andere omdat het management van een kantoor vaak specifieke kennis vereist, zoals die te vinden is in de opleiding Bedrijfskunde en Management, bekend als ADE. Er zijn veel mogelijkheden om een ​​kantoorbaan te krijgen, zelfs in het buitenland.

Permanente vacatures in kantoren uitgegeven door de SEPE

De Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening heeft 6.552 vacatures met een contract voor onbepaalde tijd om op kantoren te werken. Ze hebben allemaal de sollicitatieperiode open om zich nu te kunnen inschrijven en het CV te sturen omdat de oprichting urgent is. Sommige ervan zijn:

  • Technicus voor kantoor en bouw in Alicante. Voor het opmaken van opmetingen en begrotingen, maar ook voor andere functies, zijn wij op zoek naar een architect of technisch architect.
  • 5 mensen om te werken in een onlangs geopend kantoor in Alicante. Zonder studie en fulltime.
  • Secretaresse voor een parttime advocatenkantoor in Murcia en een salaris van 7.400 euro per jaar. Een invaliditeitsattest voorleggen (33%).
  • Administratief assistent voor een advocatenkantoor in Madrid. Met een Baccalaureaat, salaris van 15.600 euro per jaar. Full time.
  • Directeur gezocht voor een technisch kantoor in Córdoba. Een universitair masterdiploma in sportmanagement is vereist en het hebben van minimaal 3 jaar ervaring wordt gewaardeerd. Ochtenduren, van 7.00 uur tot 15.00 uur. Vast salaris plus incentives.
  • Technisch tekenaar voor een timmertechnisch bureau in Badalona. Essentiële vereiste: beheerst Autocad en het Office-pakket. 100% face-to-face werk in de kantoren van Montcada en Reixac.
  • Logistiek controller bij een internationaal bedrijf in Albox (Almería). Het is essentieel om Engels te spreken, zonder studie.

Hoe solliciteren naar een baan in kantoren

Om een ​​baan te krijgen op een kantoor, waar je de verschillende functies kunt bekleden, moet je eerst naar de website ‘Get Employed’ gaan. Schrijf het woord ‘kantoor’ in de zoekbalk en klik op Zoeken. Er wordt een lijst geopend met verschillende vacatures. Door op elk ervan te klikken, kunt u de arbeidsvoorwaarden ontdekken.

Zodra is geverifieerd dat ze in het cv passen, moet u op ‘Aanbieding bezoeken’ klikken, waarna u wordt doorverwezen naar het reclamebedrijf of het Nationaal Werkgelegenheidssysteem (SNE). Als deze knop niet verschijnt, klik dan op ‘Aanmelden’. Het systeem vraagt ​​de gegevens op als u geregistreerd bent. Maar als de gebruiker geen account heeft, moet hij er een openen.