De SEPE geeft een gift van 600 euro voor een opleiding voor werkenden en werklozen in juni

Nieuws

Hij Openbare dienst voor staatswerkgelegenheid (SEPE) heeft een hulp van 600 euro samen met Fundae om het arbeidsprofiel van werkenden en werklozen te bevorderen. Dat 'cadeautje' kunnen ze tot na de zomer investeren in trainingen. Dus de Regering van Spanje probeert de beroepsvaardigheden te verbeteren om oudere professionals om te scholen. Hoe inschrijven voor de cursussen? Hoe en wanneer is het mogelijk om betaling bij SEPE aan te vragen voor betaalde cursussen?

Enige logische twijfels, aangezien, zoals de administratie heeft gewaarschuwd, de deadline op 1 september 2024 afloopt en het niet mogelijk is om dat geld te ontvangen totdat de training is voltooid. Het initiatief wordt gefinancierd door de Next Generation EU European Funds.

Hoe u toegang krijgt tot de 600 euro steun van SEPE

Deze steun van 600 euro in opleiding kan eenmalig worden aangevraagd dat de opleiding is gevolgd in een van de door SEPE en Fundae geautoriseerde centra. De cursussen zijn beschikbaar in verschillende modaliteiten: online, persoonlijk en gemengd, en zijn ontworpen om een ​​breed scala aan gebieden te bestrijken, vooral op digitaal en productief gebied.

Stappen voor het inschrijven voor cursussen

De eerste stap is cZie de lijst met cursussen. Kijk maar eens op de website van Fundae en bekijk de catalogus met beschikbare cursussen. Eenmaal besloten, is het volgende dat u moet doen een geautoriseerd centrum te selecteren. De cursussen moeten worden gevolgd in door Fundae erkende centra.

Tenslotte dient de geïnteresseerde zich in te schrijven voor de cursus. U moet contact opnemen met het geautoriseerde centrum om u in te schrijven voor de geselecteerde cursus. Elke opleiding heeft zijn specifieke eisen.

Hoe vraagt ​​u hulp aan van 600 euro?

De student moet een certificaat behalen: Zodra u de cursus heeft afgerond en de certificering heeft behaald, dient u de factuur van de cursus, het betalingsbewijs en een verantwoordingsverklaring afgegeven door het opleidingscentrum bij de hand te hebben.

Vraag vervolgens hulp aan op de website van Fundae: Ga naar de website van Fundae en vul het hulpaanvraagformulier in. Voeg de verkregen certificering, de factuur en het betalingsbewijs toe.

Het is de moeite waard om dat te vermelden De aanvraagperiode eindigt op 1 september 2024. Het is belangrijk om snel te handelen, aangezien de hulp wordt toegewezen in volgorde van indiening en totdat de beschikbare middelen zijn uitgeput.

Soorten cursussen en certificeringen beschikbaar

Fundae biedt een breed aanbod aan opleidingen die leiden tot op de arbeidsmarkt erkende certificeringen. Deze omvatten:

  • Digitale certificeringen: Cursussen op gebieden als Azure, Microsoft 365, machine learning en kunstmatige intelligentie, en Microsoft Teams-beheer.
  • Productieve certificeringen: Cursussen om accreditaties te verkrijgen op het gebied van lucht-, zee- en transport, zoals het Cabin Crew Certificate en het Professional Competency Certificate for Self-propelled Mobile Crane Operator.