Geen studie of ervaring: de SEPE publiceert deze vacatures met een salaris van 2.300 euro

Nieuws

Hij Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) op hun Empléate-portaal en de lancering van de Infojobs-arbeidswebsite 3.870 vacatureswaarvan velen met meer dan één vacature, waarnaar Stuur vandaag 11 juni jouw CV. Met Contract voor onbepaalde tijd, De functies zijn verdeeld over alle beroepssectoren. Denk hierbij aan horeca, onderhoud in buurtgemeenschappen of zwembaden, teleoperatoren en verkopers.

NieuwsWerk heeft die geselecteerd waarin Er is geen eerdere ervaring nodig, maar als je het hebt, is het altijd positief om het in de begeleidende brief te benadrukken. Ze vereisen ook geen universitair diploma of beroepsopleiding (FP), en je hebt er toegang toe met het baccalaureaat of het Verplicht secundair onderwijs (ESO). Bovendien zijn er een flink aantal full time waarbij de mogelijkheid bestaat om in de ochtend of middag te werken. Vooral in de functie van vertegenwoordiger of verkoopadviseur bestaat de mogelijkheid daartoe telewerken.

Maar een van de aspecten die meer kandidaten aantrekt, is het salaris. Er ontstaan ​​vacatures zoals die van een lasser-monteur in Betanzos, waar ze 26.000 euro betalen, of die van een vrachtwagenchauffeur op gelede voertuigen in Granada, met salaris van 33.000 euro. Hieraan zouden we extra loon of toeslagen moeten toevoegen.

Zij zijn niet de enige bedrijven die personeel aannemen. Orange heeft personeel nodig voor de klantenservice en er zijn ook 5.900 conciërges nodig.

De SEPE publiceert 1.044 vacatures met een contract voor onbepaalde tijd

Een vrachtwagenchauffeur in zijn cabine tijdens een rit. | Envato

De mogelijkheden om vandaag de dag een baan te krijgen, omvatten het solliciteren op een van de 1.044 vacatures die de SEPE op haar werkgelegenheidswebsite aanbiedt. Onder hen vallen degenen die geen ervaring of studies vereisen op. Hoewel de selectie is gemaakt met als filter 'contract voor onbepaalde tijd', zijn er tijdens de speciale aanwervingscampagne ook tijdelijke banen om in de zomer te werken.

 • Topchauffeur om te werken in de bouwsector in Soria. Met rijbewijs C1 en waardevolle ervaring van ruim 6 maanden. Salaris van 230.000 euro.
 • 2 chauffeurs speciaal transport in Asturië, salaris tussen de 25.000 en 35.000 euro, ruim 2 jaar ervaring, met rijbewijs C1+E, klasse C1 met aanhangwagen.
 • Vloerkelner voor Sherco Ryairis in Madrid. Om in een 4- en 5-sterrenhotel te kunnen werken, is het essentieel om over een arbeidsongeschiktheidscertificaat te beschikken en als werkzoekende bij de SEPE te zijn ingeschreven. Salaris van 15.200 euro.
 • 3 lasmonteurs in Murcia, met 6 maanden ervaring, fulltime.
 • Metaaltimmerman in Valencia, bij Aluminios Garulo SL, je hebt een rijbewijs B nodig. Ochtenduren en middagen tot 18.00 uur. Salaris van 24.000 euro.
 • Chef-kelner in León, meer dan 2 jaar ervaring, dynamisch en verantwoordelijk. Met rijbewijs B, salaris van 17.000 euro.
 • 3 bezorgers bij Bugadería Beyro SL, in Llucmajor, met geldige C-kaart, CAP en kaart. Salaris van 24.000 euro.

Andere fulltime vacatures

Twee werknemers op kantoor met hun computers en mobiele telefoon. | Envato

Het Infojobs-portaal maakt 2.827 vacatures bekend, waarvan 2.187 voltijds. Hij De meest gevraagde functie is de commercieel-salescoördinator en de opname is onmiddellijk.

 • Installateur van fotovoltaïsche zonnepanelen, bij Inpla Instalaciones Energéticas, in San Fernando de Henares (Madrid). Salaris van 22.000 euro, het is noodzakelijk om in het bezit te zijn van een rijbewijs B en er wordt rekening mee gehouden dat een cursus Arbeidsrisicopreventie gevolgd is.
 • Tandartsadviseur bij Tekna Dental SL, in Getafe. Met minimaal 1 jaar ervaring, om te werken in een nieuw geopende kliniek.
 • Verkoopcoördinator in Valencia, alleen met telewerken. Salaris tussen 18.000 en 28.000 euro voor de gebieden Baskenland, Malaga, Barcelona en Madrid. Er zijn 4 personen nodig. Het bedrijf is Surgicalmed SL.
 • Clicke-vaatwasser in Palma de Mallorca, met functies voor het onderhoud van keukengerei, zoals borden, bestek, potten, machines… de uren zijn van maandag tot zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.
 • Als haarstylist bij Mariam Bagdhdasaryan Peluquería, met 5 jaar ervaring, is het essentieel dat je Spaans spreekt.
 • 4 webcontentschrijvers voor Engineering Tecny North SL in Vitoria Gasteiz (Álava), salaris van 24.000 euro.

Hoe u uw CV naar deze vacatures kunt sturen

Om vandaag nog op een van deze vacatures te solliciteren, moet u zowel de website van Empléate als Infojobs bezoeken. Met behulp van de filters of zoekbalken moet u dat doen stel de criteria vast die worden nagestreefd, zoals een vast contract, voltijds of telewerken. Dan moet je op de blauwe knop drukken.

Er wordt een nieuw venster geopend waarin de arbeidsvoorwaarden worden uitgesplitst, inclusief salaris, eerdere ervaring of het aantal te vervullen banen. Indien van toepassing, dient u op 'Aanmelden' te klikken. Er wordt om een ​​gebruikersnaam en wachtwoord gevraagd als u al een account heeft.

Als u niet geregistreerd bent in het systeem van een van deze twee platforms, moet u naar 'Account aanmaken' gaan en de gevraagde velden invullen. Het is essentieel om het CV dat wordt verzonden te controleren.